Teltta tytsin huoneeseen

Talviloman aikana sain tehtyä *to do-listaltani tämänkin asian. Eli sain siivoiltua pikkuisten huoneet ja vaihdettua järkääkin vähän molemmissa. Tytön huoneessa sänky siirtyi vinokaton alle, pois tilaa viemästä ja sinnehän ei tuo harsovuodekatos sitten enää mahtunutkaan. Neiti ei kuitenkaan halunnut siitä luopua, joten me tehtiin siitä tuollainen luku- ja rentoutumispaikka. Kovasti onkin tyttö siellä viihtynyt, joskus kirjan, joskus tabletin kanssa.


Sini on oppinut lukemaan ihan salaa! Mä en ainakaan ole sitä sen kummemmin opettanut, ainoastaan vastaillut kysymyksiin kun on tekstistä/kirjoittaessa jotain kysellyt. Ja iltasatuhan meillä luetaan aina, ihan joka ilta, voisiko se vaikuttaa jotenkin suotuisasti tähän? Jopa toi kakkosluokkalainen poitsu kömpii sänkyyn iltaisin kuuntelemaan, vaikka päivisin onkin niiiin lätkäjätkää että :)


En nyt tiedä onko se hyvä vai huono, kun osaa lukea ennen ekaluokan alkua? Tavaten tyttö lueskelee kuitenkin vielä, mutta syksyyn mennessä ihan varmasti jo  sujuvasti lukee pitkätkin lauseet. 
No mutta siis, lomalla karsittiin leluja molempien pikkuisten huoneista ja aika laiha saalis tuli taas. Ei noi ipanat mistään malta luopua! Pulpetti kannettiin kuitenkin varastoon (MÄ en malta myydä!) ja tuotiin tilalle iso koulupöytä. Nyt on tilaa askarrella ja kaikkea.


Järkänvaihdon ansiosta tuli siivoiltua kaikki pölypallerot, ihan jopa lattialistat pyyhittyä. Huraa! Kumpa jaksaisi joka viikko mennä kaikki huoneet yhtä perusteellisesti läpi! Mut, no en kyllä jaksa.


Sinin huoneessa on myös tämä ihana kartanomallinen nukkekoti. Jotain pientä sisustelua oon sinnekin saanut aikaiseksi, eli tapetit ja lattiat. Ilokseni tyttö vaihtelee noissa huoneissa järkkää :) Talossa asuvat sulassa sovussa puput ja barbababat.
Unisieppari pitää myös löytyä sängyn yltä pahojen unien karkoittamiseksi. 
RM-rahanalle on ovistopparina, no koska ovihan on (vielä) aina auki. En tajua noita amerikkalaisia leffoja, joissa ovi vedetään kiinni ja jätetään pienikin vauva sinne yksin nukkumaan. Tekeekö ne oikeesti niin? En olisi kyllä aikoinaan pystynyt samaan.


Tokaluokkalaisen huonettakin uudisteltiin, mutta siellä on ovet ja seiniäkin jo vuorattuna jääkiekkomaalivahtien kuvilla, joten mun kuvausinspiraatio ei nyt yltänyt sinne asti :) Tämän kokonaisempia kuviakaan en voinut enää näin seuraavana päivänä siivouksesta ottaa, koska kämppä on taas ihan mullin mallin. Vaikka miten yritän patistaa keräämään edelliset leikit pois ennen seuraavaa, niin siltä tää kämppä näyttää melko pian kuin kranaatin iskulta?!?
Nyt onkin taas viikkosiivouksen aika. Huomenna en mopin varteen taivu, vaan nautitaan töiden ja menojen jälkeen illasta, joten moikkamoi!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3