Musta & rottinki

No niin, taas viikonloppu vetelee viimeisiään ja vaikka olikin suht menovapaa viikonloppu, niin aika hurahti ihan liian nopeasti. Tuntuu kuin en mitään olisi saanut aikaiseksi. (Taaskaan!) Eilen juhlittiin pienimuotoisesti veljenpojan puolivuotissynttäreitä ja voi miten tomera pikkumiehenalku siellä onkaan! Itse ei enää edes muista miten pieniä nuo vaavit olikaan ja mites niitä taas uskaltikaan käsitellä?

Oon ihastunut taas rottinkiin. Se oli aika pitkään meiltä jo poissa, mutta nyt se on salakavalasti hiipinyt takaisin. Asiaa ei helpota yhtään tuo mun surffailu Riviera Maisonin fb-ryhmissä...
No aloitetaanpa keittiöstä, jonne sijoittelin tuon RM-hyllykön ja siihen päivittäin käyttämäni vitamiinit ja jauheet. Hurjan kätevästi kädenulottuvilla :) Joitain rottinkijuttuja ehdin jo myymään poiskin, mutta onneksi mies (!) toppuutteli mua silloin aikoinaan. Kai tuo tuntee mut jo sen verran hyvin, että mieli tulee vaimolla kuitenkin taas muuttumaan ja sit ne tavarat ostellaan uudestaan. No oli miten oli, niin oikeassahan tuo on. 


Turha kai sitä on taistella vastaan, vaikka ihailenkin simppeleitä ja moderneja sisustuksia, ei se tyyli meille vaan sovi. Itseasiassa jo meidän talon ulkomuoto on romanttinen ja rintamamiestaloon vivahtava. Ihastuin aikoinaan Kannustalon Ainola talomalliin ja siitähän on meidän talo piirretty, suunniteltu ja rakennettu itse muokaten. Ja tykkään kyllä edelleen.Tulin just kaverin Tupperware-kutsuilta ja siellä hurahti tämä ilta. Tein pari tärkeää hankintaa meille keittiöön, jotka helpottavat mun arkea suunnattomasti. Kaikkea tarpeellista ois kyllä taas ollut vaikka ja mitä, mutta hitsi miten hintavia ne ovatkaan. No ehkä vähitellen?
Nyt valmistautumaan ensi viikkoon, siitä on taas tulossa aikas kiireinen... Onneksi viikkoon sisältyy myös parturikäynti, vähän jotain luxusta tähän kulahtaneeseen olomuotoon :)
Mukavaa viikkoa :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)