Meilläpäs on sininen sohva

No juu, ei kai toi mikään ylpeydenaihe olekaan, mutta siitä pointisit itselle, että tykkään tuosta vanhasta sohvasta taas vaihteeksi! Viime vuosina sitä onkin peitelty mitä ihmeellisimmillä jutuilla: isolla päiväpeitoilla+tyynyillä ja viimeisimpänä tilasin harmaan sohvanpäällisen, jonka vuoksi jouduin sumplimaan divaaniosan varastoon. Nyt se divaaniosa kannettiin takaisin ja sekin on aika kätsy taasen. 

Ostin tämän divaanisohvan aikoinaan, varmasti ainakin 10 vuotta sitten, Askosta isolla rahalla omaan paritalohuoneistooni ja täytyy kyllä sanoa, että se on pysynyt alkuperäisessä kunnossaan. Se oli sitä aikaa, kun kaiken täytyi sisustuksessa olla sinistä ja värikästä:) No, tuo mun asunto on myyty jo aikoja sitten, mutta niin kivat muistot jäi siitäkin. Sohvapas tuolta kämpästä pääsi ainoana huonekaluna uuteen kotiin mukaan. Yläkerran aulassa se on majaillut siitä lähtien ja palvellutkin ihan hyvin. Nyt jouduin siitä repimään harmaan kangaspäällisen pesuun ja hitsi, tuohan näyttää ihan kivalta nyt ihan ilmankin! Koko aulakin jotenkin raikastui. Värikin on livenä parempi mitä kuvissa, ihan tummansininen.

Ja tottakai, just vasta näistä kuvista pitää huomata, että oon laittanut keskimmäisen tyynyn nurinkurin ja vetskariosuus näkyy!
--->korjausliike

Täällä yläkerran aulassa on meidän kakkosolkkari ja tykkään kun kaikkia tyylejä on täälläkin ihan sekaisin. Harmittavan harvoin tulee itse täällä vietettyä aikaa, mutta tenavat ja niiden kaverit viihtyvät sitäkin enemmän. 


Me ollaan vietetty talvilomaa viime viikko (äh pari työpäivää tuli silti tällekin viikolle) ja tietoisesti otin loman blogijutuistakin. Olipas mukava loma kaikenkaikkiaan!  Me ollaan nyt viikolla duunailtu rästihommia ja okei, vaan oltu! Monta leffaakin mun tuli katseltua tämän viikon aikana.


Loma blogista teki myös todella hyvää!
​Oon muutenkin nyt tällä hetkellä vähän hukassa tämän blogitouhuni kanssa, ois niin kivaa tehdä tätä ihan ajan kanssa kunnolla, mutta nyt kuvatkin mun blogissa on ihan hätäiseen räpsittyjä otoksia. Kun sitä aikaa vaan ei ole riittävästi kaikkeen. Mut riittäks tämä räpellys teille? Tai ylipäänsä, onko siellä ketään???


No nii ja nyt ulkoilemaan ja sitten valmistautumaan arkiseen aherrukseen, alkaen huomisella työpäivällä ja sen jälkeen poitsun maalivahtiharkoilla:) Me like!!!

Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)