Kuvia sieltä ja täältä


Muistatteko kun tuossa pari postausta sitten vinkkailin Pytinki-messuista ja Pohjanmaan paras pytinki-kilpailusta? Ihan ekaksi kun sain ehdotuksen osallistua tähän kilpailuun, emmin ja ajattelinkin skipata kokonaan. Eihän meidän koti nyt tommosessa pärjäisi, ne on ne vaaleat, avarat ja upeat desingkodit joita tuolla varmasti olisi. Sit aattelin, että mitäs hävittävää mulla tässä on, maine ja kunniakin on jo menetetty muutenkin... Ja viimeisenä ilmoittautumispäivänä päädyin lähettämään 5 kuvaa ja pyydetyt perustelut raadille runoilin hädissäni mukaan.


No mitenkään ylevät odotukset ei tientenkään mulla ole/olleet kisan voitosta tms. Muutama päivä sitten sain töihin sähköpostia, jossa ilmoitettiin kotimme olevan viiden finalistin joukossa! Ehdin jo tutustumaan  finalistikotieihin ja nyt kyllä ihmettelen miten meidän koti on tuolla mukana?! Jo tämä "saavutus" päästä finaaliin valituksi tuntuu tosi kivalta.
Itse veikkaan voittajaksi tuota modernia, ihanaa kotia, joka tällä hetkellä yleisöäänestystä johtaakin ylivoimaisesti. Modernius taitaa olla nykypäivän trendi muutenkin ja mikäs siinä, tykkään itsekin.

Nyt kaduttaa ainoastaan, etten paneutunut kuvailuun ja osa lähettämistäni kuvista onkin näitä blogikuvia vaan. Ja noita kuvia selatessa tulee mieleen, että tuolla asuu sisustaja, joka ei oikein tiedä tykkäiskö modernista vai maalaisromanttisesta vai mistäköhän tyylistä!? Itseasiassa, öh, noinhan se asia kyllä onkin! Oli mukava lukea raadin perustelut valituksi tulemiseen, hyvä mielihän siitä tuli.


Käykäähän antamassa äänenne TÄÄLLÄ ja tietty mieluiten mulle (Suomi) :D Äänestää voi vain fb-tilin omistamalla, ilmeisesti se ei muuten onnistu. Itse voit voittaa VIP-lippupaketin messuille ja voittajakoti saa 1000e sisustuslahjakortin. Oispa mageeta :)

Taas yksi mukava kokemus tämäkin ja pian päästäänkin messuilemaan :)
------
Mä oon alkanut herätä perjantaiaamuisin puoltoista tuntia ennen töiden alkua. Tosi mukava rauhassa touhuta ja juoda kahvitkin ihan istuen... Mutta siltikin meinasin myöhästyä tänään töistä! Nyt alkaa viikonloppu ja lätkäharkkojen lisäksi ei ole mitään ihmeellisiä suunnitelmia, jee! Kivaa olla pitkästä aikaa rauhassa kotona touhuillen.
MUKAVAA PERTSUA :)
Ja muista pliis se ÄÄNESTYS!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)