Valkoinen(!) tehosteseinäNo oisko kukaan uskonut, että vielä joskus meillä on valkoinen seinä olkkarissa? En mä ainakaan! Tuota uudistunutta seinää oon nyt katsellut kuukauden päivät ja postaus tästä onkin venynyt ja vanunut... Nyt jo on kuvat postissa vähäsen vanhentuneet, mutta ainoastaan tekstiilien osalta. Järkkä on pysynyt samana vieläkin. Tosin takaraivossa tykyttää jo halu siirrellä sohvia, niin ja tuota tv-tasoakin...Voin melkein vannoa, ettei meille tule tapettia enää minnekään! Tällä hetkellä tiilijäljitelmä-tapettia on vierashuoneessa ja se jääköön sinne! Hermot riekaleina revin niitä papeririekaleita olkkarin seinästä. Kätevimmäksi tapetin poistokonstiksi osoittautui lämpimällä vedellä kasteltu pesusieni, jolla kostutin seinää ja tapetointilastalla poistin vettyneen paperin.


Seinänsävyksi valikoitui valkoisen sävy, höyhen. Sama väri jota meillä on nyt eteinen ja yläkerran aulankin pari seinää. Paljon valkoisempi väri livenä, kuin kuvissa. Vaikka tykkäsinkin edellisestäkin RM-tapetista, niin kyllä se kyllästyminen vei voiton. Sekä sen väri rajoitti aika paljon sisustusta. En laittanut nyt niitä valokuviakaan niin isosti kiinni tuohon seinälle ja nyt voin kääntää kaapin tuollekin seinälle vaihteeksi.


Ihan kuin tuo takaseinä olisi mennyt kauemmaksi ja valon määräkin lisääntyi nyt olkkarissa. No nämä kuvat on otettu melko hämärän iltapäivän aikaan, mutta toivon saavani parempia kuvia sitten joskus kunnon päivänvalolla. Laittelen heti kokonaisempia kuvia, kunhan saan rauhassa keskittyä kuvailuun!


Uutta keväisempää mattoa oon katsellut meille jonkin aikaa ja taisinpa jo ihastuakin yhteen.  Kiitos vaan FB-ja blogiystäväni Maanvaiva <3 font="" style="background-color: white; color: #515959; font-family: Verdana, ​Geneva, ​sans-serif; font-size: 18px; line-height: 24px;">Nykyinen matto saa siirtyä sitten vaikka makkariin tai myyntiin... Ellokselta löytyi just mun makuuni sopiva vaihtoehto ja klikkailin sen koriini. Nyt vaan odotellaan! Valitsin nimittäin isoimman koon, jota ei ollutkaan varastossa heti saatavana. Tuo 160x230 on vaan ihan liian pieni meidän olkkariin. Uskon että tällä kuosilla oleva matto saa majailla meidän lattiassa aikas pitkään :)

Esimakua matosta:
Matto on nimeltään Rachel ja tuo 200x290 cm koko on kyllä ihan täydellinen meidän olkkariin. Väri minkä koriini klikkasin, jääköön vielä salaisuudeksi :)


Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3