Tähtiroikotin keittiöön

Niinpä niin, just kun sain raivailtua enimpiä purkkeja ja kipposia pois tasoilta ja selkiytettyä muutenkin keittiön ilmettä, niin meen ja keksin tällaisen sekaisen roikottimen. Se oli yks päivä kun siivoilin kodarin kaappeja ja vastaan tuli tuo rautainen musta tähti, jonka pongailin vuosi sitten eurolla Sopurahasta. Mitäs siis keksittäis siitä?!?
Joo, älkää kysykö mistä sain idean tehdä siitä tuollaisen...Se tuli nyt vaan yht`äkkiä mieleen.


 Tuossa RM-saarekkeen päällä on ollut kauan Ikean musta *miksikö noita nyt sanotaan*-kattoteline, mutta se on aina ollut jotenkin liian iso tuohon ja sen päälle on sitten tullut keräiltyä kaikkea turhaakin roinaa. No, en nyt sano ettenkö sitäkin joskus tuohon vielä kokeilisi, mutta nyt siinä roikkuu kuulkaas mieluinen tähtihärpäke! 


 Ja kyllä, olen tietoinen uusista sisustustrendeistä, joissa mm. tähdet ja tekstit on  niiiin out... Mutta so what, en ennenkään ole kotiamme sisutellut pelkästään trendien perässä, vaan omien mieltymysten mukaan on meillä menty aina. Tässähän joutuisi ihan konkurssiin jos joka vuosi pitäisi muuttaa koko sisustustyyli vallitsevan  muodin mukaiseksi! PYH. Joten piut paut vaan multa tuollaisille trendeille:) 

 Rautatähden virittelin kattoon tukevan rautalangan avulla ja koska pelkkä tähti näytti ihan liian avoimelta ja ilmavalta, heitin sinne päälle Riviera Maisonin ihanan, ison rottinkitähden. Onnekseni se mahtuikin tuonne ihan täydellisesti. Yllättävän tukevakin tuosta tuli, uskaltaa siis painavempiakin juttuja siihen laitella. Nythän tuossa roikkuukin  tosi tarpeellisia tavaroita, kuten esim. käytettyjä viinipullonkorkkeja... Hah! Kynttilöitä on kyllä kiva laitella tuonne palamaan, jotenkin mukavempikin touhuta keittiössä ruoanlaiton parissa, kun on tunnelmaa kynttilävalosta.

Huh, sainpas tehtyä sen kauan lupaamani postauksen, tosi inhottavaa kun hehkutin tätäkin jo aikoja sitten FB:n puolella, mutten saanut kunnollisia kuvia räpsittyä, enkä aikaa tehdä postia tästä. Huh, nyt se idea on täälläkin arkistoituna :)
Mukavaa lauantaita koteihin!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)