Se arki...+ myrskylyhdyt
Moikka!
Hujahtipas se viikko muka taas nopeasti! Siis ihan mahdottoman kiireinen viikko takana, joten viikonloppu tulee todella tarpeeseen. Mulla on uusi "himotuskin" joka vie aika paljon vapaa-aikaani ja vaatii pientä ponnisteluakin kaikkien aikataulujen kanssa. Mutta kyllä se tästä taas! En oikeastaan haluakaan tuoda sitä tämän kummemmin julki,  eikä teitä varmasti kiinnostaisikaan. Mutta eiköhän tässä aikaa jää sisustus- ja tuunausjutuillekin vielä. Todellakin jää! 

Kuvia räpsin (viikko sitten) makkarista, koska tykkään niin paljon tuosta uudesta sängynpäädystä. Hong Kongin alesta pongasin myrskylyhtyjä ihan pilkkahintaan ja kotiutin niitä kolme.
Isoin valkoinen maksoi vitosen ja pienet 2e/kpl. Jo ostohetkellä tiesin mihin ne sijoittaisin, makkarinkattoon, sängynpäätyyn tietenkin. Eihän noissa usein tule liekkiä sytyteltyä, mut onhan ne nyt kivan näköiset vain noinkin.


Koko viikon oon ollut todella energinen ja herännyt aamuisin pirteänä puoli kuudelta, vaikka unta olisi töiden puolesta saanut riittää kuuteen astikin. (+pari torkkua päälle, kuten normisti ennen) Aika jees touhuta aamuisin rauhassa, keitellä kaffit ja valmistautua tulevaan työpäivään. Mähän saan ripsaritkin ihan ripsiin asti, enkä poskille tai luomiin... Jotenkin sen vaan tietää jo aamulla tuleeko hyvä päivä vai ei ja kun pirteänä heräilee rauhassa, ei voi tulla muuta kuin hyvä päivä!Tänä viikonloppuna on nettipelitapahtuma, jonka järjestää poikani ja hänen muutaman kaverinsa perustama WaveLAn NY-yritys. Pojat siis pelaavat perjantai-illasta lähtien sunnuntai-iltapäivään asti yötä päivää.(mä EN jaksais) Noi 40-50 lippua on myyty tällä hetkellä. Oon kyllä todella ylpeä pojista!


Palailen ed.postin kommentteihin myöhemmin, kiitos niistä <
Kivaa iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)