Pallovalojen paikka
Moiks!
Siivouttuani jouluiset tähtivalot ikunalta pois, ei tehnytkään mieli laitella verhoja ollenkaan tilalle. Pongasin anttilan alesta edulliset pallovalot ja pakkohan ne oli kotiuttaa. Joo joo, onhan noita meillä jo melki joka huoneessa, mutta kun ne on niin kivoja! Ripustelin verhojen tilalle tankoon nyt pelkät valot.

Tuli kyllä huippu kiva! Ainut mikä tökkii silmään, on tuo valkoinen verhotanko, mutta vaihdan/maalaan sen mustaksi kunhan ehdin. Siivoillessa joulua pois alkoi ärsyttää kaikki kipposet ja kupposet tuossa ikkunan alla ja laittelin niitä kaappeihin sekä siirsin osan jääkaapin vieressä olevalle tasolle. Nyt ne ei näy suoraan olkkariinkaan.


Me lähdettiin lauantaiaamuna varhain puoli 5 ajelemaan kohti Peurunkaa Jessen lätkämatseihin. Valitettavasti Eija, Sussu meidän päivät on/olivat niin tiukasti aikataulutettuna, ettei mitään toivoakaan treffailuille:(  
Saatikka sisustuskaupoillekaan...Niinku mä nyt niistä välittäisin?!
Pojilla on 8 runkosarjanpeliä ja niistä on tällä hetkellä voitettuna 7, joten finaaliin ois toive päästä. (Nappasin tietenkin kotoa koneeni mukaan ja ruokatauolla ja myöhään iltaisin napsuttelin postia) Me ollaan koko viikonloppu ravattu jäähallin ja vieressä olevan kylpylän väliä, koska lapset tahtoivat tietty myös polskimaan. Kylläpä uni maittoi eilen illalla!

 FB:n puolella paljastelin jo pientä uutta kivaa ideaa, minkä tein keittiöön. En ole saanut kuvailtua ollenkaan, koska iltapäivisin on ollut niin hämärää kun oon kotiutunut. Niistä kuvista tulee sit tälläisiä kuin tässä postissa :/ Ensi viikolla oon aamut kotona, niin ehkä päivänvaloa riittää kuvailuunkin!
Siihen asti, moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)