Kerniliinasta sängynpääty

Se ei katso aikaa tai paikkaa, kun idea putkahtaa mieleen. Viikonloppuna pikkupoikien lätkämatsien jälkeen, illalla hotellissa ennen uneen vaipumista sain ajatuksen sängynpäädyn uudistamisesta.
Pitkään olen jo harkinnut päätynä toimivien kuormalavojen kantamista ulos ja hommaavani jonkin normaalin sängynpäädyn. Päädyn musta värikin tökki jo onkin verran. Kunnes...Muistin Ikeasta ostetun pöytäliinakankaan, joka lojuu turhan panttina kaapissa. Me ei vain olla mitään pöytäliinatyyppiä, uskottava se nyt on. Arvatkaa vaan mikä tuska, kun en ollut varma riittääkö liinan pituus peittämään lavat kokonaan ja mitenköhän sen kiinnittäisinkään?! Ja kotiin oli matkaa noin 200km.
 Eilen aamupäivällä vihdoin pääsin tuumasta toimeen ja kangashan on kuin tehty tuohon. Sekä se on helppohoitoista kerniä, jota voi pyyhkiäkin kostealla. En nyt ehtinyt oikein stailailla tavaroita tuonne päälle, mutta sormet syyhyää jo astettelemaan kivoja juttuja esille. Kuvailen lisää sitten paremmalla ajalla, nyt yksi potilas koisii tuolla sängyssä :)Eli liinan taakse jäivät lavat paikoilleen. Nythän tuohon voi helposti vaihdella mitä erilaisempia kankaita. JA kuinka helposti! Meillähän voi olla vaikka joka viikko uudenlainen ilme päädyssä :) Menenkin tästä selailemaan kerniliina valikoimaa nettiin.
Makkaria ennen mm.  TÄÄLLÄTÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ
Mukavaa ja touhukasta viikkoa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)