Blogimuistelovuosi part 2/2
No niin, jatketaanpas näitä muisteloita. Täytyy nyt kuitenkin myöntää, etten jaksanut lukea vanhoja tekstejäni kuin pääpiirteittäin, plaa plaa plaa... 
HEINÄKUU
Me mökkeiltiin kavereiden mökillä Kristiinankaupungissa ja valmistauduttiin vanhimman poikani rippijuhliin, joita juhlittiin alkukuussa. Pian juhlien jälkeen alkoikin meillä vuosilomat ja saatiin nauttia lämpöisistä keleistä. Vähän ehkä liiankin kuuma oli välillä, eikä oikein muuta jaksanut kuin makoilla rannoilla. Heinäkuussa puutarha puhkesi kukkaan ja niin ne rikkaruohotkin... Tuunailin rikkinäisestä kellotaulusta pöydän olkkariin.

Nuotiopaikka rakentui vihdoin ja muutamankin kerran siinä tuli grillailtua ja polteuttua vähän roskiakin. Terasin järkkä vaihtui ja nyt sohvatyynyt saa olla sateelta rauhassa. Kesän ehkä parhain tuunausidea putkahti mieleen, kuormalavoista rakennettu roskissuoja. On muuten pystyssä edelleen :)ELOKUU

Lämmintä riitti edelleen ja me makoiltiin Yyterin sannoilla viikonpäivät. Meillä oli niin kiva mökkireissu siellä, että taidetaan skipata taas ulkomaat ja suunnata tuonne vielä ensi kesänäkin. Mitään suurempaa ei vaan jaksanut tehdäkään siinä kuumuudessa. Tähdet piirtelin puutarhassa olevaan kiviportaikkoon ja just viime viikolla tarkistin, niin pysyneet on. Ikeasta ostin uuden lampunvarjostimen keittiöön, mutta se päätyi kuitenkin loppujen lopuksi jalkalamppuun


Lavahylly siirtyi yläkerran aulan blogipisteeltä alakertaan miehen huoneeseen. Keittiön ja eteisen välinen seinänpätkä sai kolme tauluhyllyä kylkeensä ja nyt siinä on vaihteleva tavaranäyttely... Olkkari oli avara ja mustavalkoinen vaihteeksi, enkä kyllä oikein jaksanut mitään ylimääräisiä sisusteluja.SYYSKUU

Podin jonkinasteista blogimasennusta, eikä oikein hutsinut päivitellä tänne mitään. Pohdin jopa kokonaan lopettamistakin jossain vaiheessa. Puutarhassa ruuvailtiin keräilemäni talolyhdyt aitaan kiinni. Haaveilin miten hienolta toi näyttäisikään syksyn pimeinä iltoina, mutta vaan kerran oon jaksanut noihin kynttilät sytytellä...

Reissusta shoppailin ihanat House Doctorin peltilaatikot ja nämä ovat kovassa käytössä vieläkin. Rautalankakoreista tuunailin tytsin huoneeseen pehmolelujen majailupaikat. Kirpparilta löysin kivan tarjoiluvaunun ja se onkin ahkerasti seilannut alakerran huoneissa. Tällä hetkellä se on eteisessä päiväposti+muun roinan laskutelineenä.


Ilahdutti ja yllätti kun pääsin mukaan Cicionin tekemään listaukseen. Ehkä täällä ei keikuta sitten kuitenkaan ihan yksin höpisemässä :)


LOKAKUU

Sisutelin syksyisempää olkkariin ja keittiöön laitoin ledivalolistan kiertämään tasoille. On kyllä todettu näin pimeällä tosi hyväksi ratkaisuksi, koska nuo saavat palaa ihan yötä päivää. Ikinä aamuisin ei siis tarvi tulla pimeään keittiöön!


Terassin kattoon ripustin tuunaamani lasipurkkivalaisimen ja uusi kellokin pääsi seinälle. Kanervia ja syksyisiä istutuksiakin tein jonkin verran. Monista blogeista tutut valot ripustelin vähän erilailla aulan kattoon. Siellä ne on edelleenkin :) Tuunailin tytölle "kirjapiiloista" värikynäpiilot. Nämäkin kirjaset on käytössä edelleen!


Pääsin tekemään lehtijuttua Kotiblogit lehteen ja kuin ihmeen kaupalla meidän yläkerta pääsi lehden kansikuvaksi. Tämä myös oli hieno kokemus, kirjoittaa ja kuvata itse, näin amatöörinä!


MARRASKUU

Odoteltiin lunta. Pelättiin mustaa joulua :) Pieniä jouluisia tuunauksia valmistui, joulupallojen uusi ilme, sekä tuikkukipposet. Teknos haastoi minut tuunailemaan Ikean jakkaran ja tein siitä yöpöydän tytön huoneeseen. Jouluista kotia koristeltiin pikkuhiljaa. Tähtilampun kiikutin tytön huoneesta alakertaan ja ripustin keittiön seinälle. Uusi ihana matto saapui olkkariin! Koin aikamoisen yllärin miehen toimesta, joka oli järkännyt meille kahdenkeskisen hotelliviikonlopun.


JOULUKUU

Suunnittelin keittiöön vähän erilaiset verhot ja ripustelin jouluvaloja sinne ja tänne. Joulusiivot alkoivat makkarista!


Ikean pannunalusiin piirtelin numerot akryyliväreillä. Nyt käytössä olleena, voin todeta numeroiden kestävän myös kuumuutta! Liitutaulutarralla tuunailin pikkupurkkeja keittiön kuivatarvikkeille. Liitutaulutussikin löytyi kuvailujen jälkeen Emma`s & Mama`s-liikkeestä Seinäjoelta.

Joulu oli rento ja pitkä! Saatiinpas valkoinen joulukin! Vapaat osuivat just hyvin tänä vuonna ja oleiltiin monta kivaa päivää kotosalla.


PUH. Siinäpä se, lyhykäisyydessään meidän sisustus/tuunausvuosi. Katotaan mitä nyt tänä vuonna keksitään, vai keksitäänkö enää mitään!?!
Nyt oon saanut jonkin ihmeen sisustusinspiksen, nämä täytyy aina käyttää hyväksi! Seuraavat viikonloput on ihan buukattuja, eikä noista arkipäivistäkään ihan helpolla päästä:) 
Mukavaa lauantai-iltaa!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)