Blogimuistelovuosi part 1/2


Meidän portaalissa ja muutenkin  blogimaailmassa on pyörineet vuoden 2014 muistelot. Itse tein ensimmäisen tällaisen viime vuonna ja ajattelin yrittää jatkaa nyt tätä perinnettä. Aloittaessa postausta tuntui, ettei mulla ole mitään erikoista muisteltavaakaan, mutta kuukausia selatessani mieleen tuli paljonkin asioita. Paljon myös sellaisia, mitä en ikinä tule blogissani jakamaan :) Mutta se, että ne muistot tulevat mieleen pelkistä sisustuskuvista, niin on jo yksi hyvä syy bloggailuun.Tammikuussa sain päätökseen lastenhuoneiden vaihdon lopullisesti ja sisustelin pikkuherran kämpän lopulliseen kuosiinsa. Kaikkien 3 tenavan huoneet vaihtoivat paikkaa, joten kuvitelkaa vaan sitä tavaroiden siirtämisrumbaa... Ja sitä sekasortoa mikä vallitsi varmasti ainakin viikon yläkerassa.
Tein keittiöön uuden lampun paperinarusta ja keittiönvälitila uudistui laastin avulla. Aika paljon jännitti tuon laastin kanssa, mutta luojan kiitos onnistuin. Ihme kyllä tykkään molemmista edelleen!

HELMIKUU


Tässä kuussa alkoi avatumaan ihan todella mitä tarkoittaa lätkänharrastaminen. Me jäätiin yks viikonloppu tyttösen kanssa kotiin kun pojat matkasivat Jessen lätkämatsiin. No mitäs tuosta, me naiset paikattiin se hyvin shoppailulla. 


Keittiönpöydän ääreen kiikutin tuon valkoisen penkin, aikas kivalta näyttää nytkin... Voiskin taas kokeilla! Penkillä istuminen ei nyt niin houkuta jos aattelee kunnon dinnereitä, mutta nyt kun on taas tiedossa pikaista ruokailua arkena, niin mikä jottei.

MAALISKUU

Alettiin ulkoilemaan paljon, paljon enemmän. Lapsille ilmaantui kavereita kuin tyhjästä tuohon meidän pihaan. Saan itse rauhassa puuhailla omia juttujani ja toisella silmällä pitää huolta ipanoista. Toki ne tunkee välillä sisällekin, mutta menkööt yläkertaan...
Maaliskuussa pongasin myös kuin ihmeen kaupalla erittäin halvan, ison tähtimaton 10e, tytön huoneeseen. 
Olkkari oli tuolloin aikas mustavalkoinen ja kylläpä tykkäsinkin siitä! Sohvanpäällinenkin sai uuden tumman värin pesukoneväristä.

"Pallotapetin" toteutin tytön huoneeseen dc-fixin avulla, eli leikkasin mustia palleroisia ja lätkin seinään kiinni. Tuli kuulkaa aika kiva!


HUHTIKUU

Pongasin meille uuden ison sohvapöydän ja se on niin upea! Tuunailin muovibokseja tarrakirjaimilla ja niistäkin tuli niin hauskat, että ovat käytössä edelleen. Huhtikuussa päästiin jo uloskin tekemään juttuja, mikä onkin mun lempipuuhaa. Harkkotasotaso sai lähtöpassit olkkarista (miten se saikaan noin kauan siellä olla) ja siirtyi terdelle.

Juhlittiin myös pikkuneidin synttäreitä. Siis ihan ekoja kamusynttäreitä! ISO juttu! Lätkää harrasteltiin myös, muttei mitenkään paljon vielä. Toki toi molarin paikka oli jo vakiutunut, jostain syystä?


TOUKOKUU
Sain kutsun osallistua haasteeseen,: suunnittele terassi asuntomessukohteeseen Jyväskylässä. No joo, tottakai mä nyt sen tein ja tuolla amatöörisuunnitelmallani sijoituin kai 5. tai 6 / 12. No eniveis ihan HYVIN!  Kyllä mä tommosen suunnittelemani terden ottasin meille koska vaan, jos ois terassi mihin toteuttaa... Oli miten oli, mahtava kunnia tämäkin.KESÄKUU
Meille kipattiin pari rekanperäkäryllistä soraa pihaan ja nyt kun luin postejani, niin siitä lapioinnita taisin saada selkäni sitten jumiin totaalisesti.
Shoppailtiin loppukuusta tytsille rippivaateitta, itelle en tietenkään löytänyt mitään. Muutenkin alettiin elelemään pihaeloa, tuunailin ulkona kaikkea ja nypsin kukkapenkkejäkin jo.Seuraava 2/2 posti on tekeillä. Palaan siis jossain vaiheessa viimeiseen vuosikatsanteeseen!
Kivaa perjantaita :)
Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)