Aleostoksia+korituunaus


Tämän vuoden ensimmäinen tuunaus on valmistunut! Maanantaina tein pikaisen aleshoppailukierroksen poitsun maalivahtiharkkojen aikana. Korin ja valot nappasin mukaani anttilasta edullisesti ja ihana kuusi-tyynynpäällinen lähti mukaan vitosella cittarista. Harmittaa etten ostanut toistakin, kun oli niin edullinen. Mutta toisaalta, taitaapa tuo yksikin nyt riittää... Korille mulla olikin heti suunnitelma valmiina ja tänään ehdin sen toteuttaa. 


Piirsin mustalla tussilla tähden kylkeen ja pikkuisella pensselillä ja akryylivärillä maalailin sen umpeen. Tästä tuli aika mieluinen! Taisin matkia vähän TineK:n kassia tässä tuunailussa.


Ostin kameraani hetki sitten uuden telezoomin, en blogikuvia varten, vaan lähinnä helpottaakseni mm. Jessen lätkämatsien kuvailuja. Nyt saan zoomattua tarpeeksi lähelle ja muutenkin tämä vaikuttaa tosi näppärältä objektiivilta näin harrastelijakuvailijalle. Mustan sohvan pituisen (feikki)taljan pongasin minimanista 15e. Huomaattekin, että meidänkin joulublingbling on saanut lähtöpassit. Se oli yks kaunis aamupäivä viime viikolla, kun kyllästyin totaalisesti kaikkeen joulukrääsään. Kuin pieni pyörremyrskyn puhahdus ja kaikki turha roina oli pakattuna odottamaan ensi joulua. Tykkään nyt muutenkin hieman uudistuneesta olkkarista, joka valaistuikin uuden seinän myötä. Kuvia tulee talviolkkarista ja uudistuneesta seinästä heti kun ehdin! 
Nyt valmistautumaan työaamuun, se ois taas viideltä herätys :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)