Verhoaskartelu keittiöön


Alkuviikosta pengastin jouluvaloja varastosta ja löysin palasen tuollaista tähtityllakangasta. Toin sen sisälle ja ajattelin tuunailla siitä jotain, tosin vielä tuossa vaiheessa en tiennyt sen päätyvän meidän keittiöön verhoksi...Tähtivalosarja on roikkunut monet vuodet keittiön ikkunalla ja ilman sitä ei meille joulu taitaisi enää tullakaan. Poistin verhokapan kokonaan, koska halusin valosarjan näkyvän myös sisälle. Kokeilimpa ihan ilman verhotankoakin tuota ikkunaa, mutta se oli ihan tyhmän näköinen johtoineen. Kieputin valosarjan johdon tankoon ja hmmm... Mäpäs laitan sen kankaan tohon peittämään johdot. JES! 
Kas, tuota yhtä johtoa koukkuineen pitääkin vielä korjata paremmin. Enpä ois huomannutkaan ilman näitä kuvia :D


Kaapin päälle meneviä johtoja täytyy myös naamioda jotenkin. Ehkä päällystän ne mustalla teipillä, niin eivät hyppää silmille niin kovin. Kuvailin keittiössä muutenkin, mutta laittelen loput keltaiset, aamulla kuvaillut otokset vaikka seuraavaan postiin.Ihanaa kun viikko on kohta ohi, täällä se on ollut erityisen raskas. Joudun luopumaan useista kivoista työkavereista heidän siirtyessään uusiin hommiin. Tosin positiivista nykypäivänä on se, että työt jatkuvat kaikilla!
​Poitsullakin ois lätkäpeli tänään Alajärvellä, mutta mä jännään sen kulkua töistä päin. Taitaa siis tänään työpäiväkin hujahtaa siinä sivussa nopsaan :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)