Shoppailuja tyttöjenpäivänä


Meidän miehet lähtivät varhain lauantaiaamuna Peurunkaan kylpylähotelliin, jossa pikkupoitsulla on viikonlopun yli kestävä lätkäturnaus. Itse jäin sitten kuitenkin tyttösen ja murkun kanssa kotiin ja me vietettiin rento shoppailuviikonloppu. Voin kertoa, että jännätty on puhelimen kautta poikien matseja. Joululahjahankinnat on ihan kesken meillä vielä ja mua ärsyttää sinkoilla kuumuudessa ja ihmistungoksessa etsien jotain kivoja lahjoja. Tänä vuonna tämäkin jäi ihan viime tinkaan, mutta aikaa en vaan ole saanut nipistettyä kiertelyyn kaupoissa.


Tytölle löytyi tältä shoppailureissulta kivat juhlakengät ja vaatettakin. Itselleni en edes lähtenyt mitään ostelemaan, kotiin sen sijaan löytyi Honkkarista muutamalla eurolla kivat tuikkukipposet. Nämä taitavat päätyä kuitenkin johonkin muuhun tarkoitukseen, noita tuikkujuttuja kun meiltä löytyy jo niin paljon.


Tähtikupit oli myös pakko ostaa, kun olivat niin halvat. Sekä oon todennut, että ne on ihan yhtä kestäviä kuin mitkä tahansa merkkikupitkin. Samalta valmistajalta on meillä jo vuosia käytössä olleet kupposet. Astianpesukoneessa pesty aina ja ihan samassa kuosissa kuin ostaessakin.
Vaikkakin tähtijutut on jo vähentyneet meillä, niin nää oli kuitenkin pakko saada. Anttilasta kotiutin ihanan jouluisen keittiöpyyhkeen, muistaakseni tuo on kuusi-kuosi.


Joulutähden sain mieheltäni. En löytänyt sopivaa ruukkua sille kaapeistani ja iskin sen tuohon RM-kynttiläjuttuun. Aika jees, vai mitä? 3. advettikynttelikön tein piirtämällä numerot tavallisella permanent markerilla kynttilän kylkeen.
Olettekin varmasti huomanneet, että blogissani on nyt tällä hetkellä tosi hiljaista. Vai oletteko edes :) ?
Kuljettelen poitsua päivittäin lätkäharkoissa ja illalla me kaadutaan sänkyyn. Sisusteluille sun muille ei jää aikaa, mutta tän viikonlopun jääkiekkoturnaus palkitsee äidinkin hyvällä mielellä. Poika on maalivahtina onnistunut mahtavasti peleissä, joukkue ei niinkään...  Ilveksen valmentajilta tuli tarjous, jossa on Jesselle varattuna kämppä ja koulupaikka! Vitsi varmasti juu, mutta aikamoinen kunnianosoitus pikkupojalle. Nyt odottelen poikaa saapuvaksi kotiin myöhään tänään illalla hänelle myönnetyn tsemppari/onnistuja palkinnon kanssa. En siis jaksa purnata nyt yhtään niistä viikolla jäähallilla vietetyistä tunneista :) Mutta, nyt alan kirjoittelemaan seuraavaa postia, joka liittyy tohon tähtikuppien vieressä olevaan purnukkaan. 
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)