Rauhaisaa joulua!

Tulin toivottelemaan lukijoilleni mitä parhainta joulunaikaa!


Meillä koko joulu melkein peruuntui sairastumiseni myötä, mutta nyt täällä jo puuhaillaan täydellä tohinalla. Kakut on hyytymässä jääkaapissa ja kinkku odottelee uuniin pääsyä illan päätteeksi. Suolaiset tarjottavat valmistelen uunia vaille valmiiksi tänä iltana ja paistelen sitten huomenaamulla. Siivoilut on kyllä hutaistu vähän niin ja näin, mutta ne tärkeimmät sain puhtaiksi perusteellisesti, eli sauna, kodintoitohuone ja vessat. Kumisaappaat jalassa hinkkasin seiniä, lauteita ja lattioita! Jo tieto siitä, miten ison työn tein noiden kanssa viikonloppuna, tuntuu kivalta. Raikkaasta tuoksusta puhumattakaan.


Meillä ei säästytä täysin töiltä joulunakaan, mutta onneksi huominen päivä on molemmilla vapaata. Ja lätkäharkoistakin on ruhtinaallinen neljän päivän loma. Ihan luksusta kuulkaa!
​Joulukuusi on rakennettu ihan sanan varsinaisessa mielessä, vuosiin ei meillä ole ollut aitoa kuusta. Hyvinpä on se joulu tullut muovikuusenkin kanssa, mun psyykekään ei kestäisi niitä neulasia joka puolella taloa tuon tehokaksikon ansiosta...Joulumieltä hain tänään puolikuntoisena prismasta. Siellä oli varmana koko Seinäjoki yht`aikaa viime hetken ruokaostoksilla. Buranan voimalla jaksaa kyllä yllättävän paljon :) Nyt nakitin pikkujätkän imurin varteen ja tytölle annoin pölyrätin käteen. Juu tiedän, joudun itse tekemään kaiken vielä uudelleen, mutta pysyvätpä pois keittiöstä hetkisen. Kohta siellä pöllyää taas jauhot.Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)