Keittiössä taas

Ihanaa, vapaapäivä töistä! Istahdin koneen äärelle hakemaan siivousinspiraatiota blogeista ja niiden upeista kuvista. Samalla latailin koneelle loputkin kuvat keittiöstämme, joita räpsin viikolla aamutuimaan. Paljon on tavaraa esillä edelleen, vaikka oon muka karsinut ja myynyt eteenpäin. Totesinpa tuossa, että kaikki nuo on käytössä, jos ei joka päivä, niin viikoittain ainakin. Kaappitila on harmittavan rajallinen ja uskon että vaikka sitä olisikin, meillä näyttäisi siltikin näin runsaalta... No, kukin tyylillään!

Vapaapäivä töistä putkahti eilen ihan yllättäen, olin valmistautunut iltavuorohukiin, joten mitään suunnitelmia ei tälle päivälle ole. Pidin flunssaisen tyttösen kotona eskarista ja me vietettiin rento aamu. Nyt olisi tarkoitus tarttua imuriin ja huiskaista koko kämppä siistiksi. Miksiköhän se aloittaminen on vaan niin vaikeata? Se siisti koti on kuitenkin niin palkitseva... Illalla on sitten mukava nauttia herkkuja, saunoa ja Posse kuuluu tietty meidän perjantaihin.Kitchen rules-taulu kotiutui meille aikoja sitten, en edes muista mistä! Nyt kokatessa voi lueskella sääntöjä, erityisesti kohta 6 pätee meillä päivittäin. Tuo taulu on kiveä, joten sitähän voi käyttää vaikka pannunalusena, laitoin sen nyt tuohon tankoon roikkumaan. En oo viitsinyt vaihdella purkkien ja purnukoiden paikkoja, koska kuulen siitä palautetta välittömästi. Miehet ei muka löydä mitään... Pyh, senkus vähän viitsis katsella ympärilleen.
No joo, tältä ei keittiökään enää näytä, joten kait se on tartuttava itseä niskasta kiinni ja alkaa hommiin. Taidanpa aloittaa tuolta meidän makkarista, se jää yleensä aina viimeiseksi ja vähimmälle huomiolle/sisustelulle.
Kivaa perjantaita :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)