House Doctor inspiraation lähteenä

... Ja vähän Ikeakin:)
Kesällä poiketessani Ikeassa heitin ostoskärryyni pari pakettia noita korkkipannunalusia. Nuo maksoikin jotain muutamia euroja vaan...Tiesin heti tuunailevani ne jotenkin, alkuperäinen tarkoitus olikin päällystää ne kivoilla erilaisilla kankailla muistitauluiksi seinälle. No noille muistitauluille ei meillä nyt ollut tarvetta ollenkaan, joten aluset unohtuivat paketteihinsa tuonne mun omaan pikkukämppään.
Netistä pongasin House Doctorin kivat lasinaluset, joista sain idean! Ei voi olla vaikea toteuttaa itse, kokeilenpas ainakin!

Linnanjuhlia seuratessa sivusilmällä, aloin piirtelemään keittiönpöydän ääressä ihan vaan ruutuvihkoon numeroita.  Joo, aika paljon sain käyttää pyyhekumia, että sain edes suht samankokoisia noista numeroista. Kuvat on huonolaatusia hämäristä olosuhteista jouhtuen, sekä innostuksesta päästä tekemään aluset valmiiksi...Halusin kuitenkin näyttää teille vähän tekovaiheita. Tavallisesti kun väkerrän sabluunoita, teen ne aina pahviin. Nyt en jaksanut etsiä sopivaa pahvinpalasta ja onnekseni pelkkä ruutupaperi toimi hyvin tässä.

o Piirrä numerot
o Leikkaa sabluunaksi
o Tuputa meikkisienellä+akryylivärillä pohjaan
o Anna kuivua
o Ei sen vaikeampaa!

Myönnän, että vähän jännitti tuo pysyvän värin levitys, mutta toisaalta tässä ei montaa euroa ollut sijoitettuna, joten syteen tai saveen. Lopputulos palkitsi kuitenkin, hitto ne onnistui sittenkin! Tuli niin hienot!
Näin kului siis meidän itsenäisyyspäivän ilta, toisella silmällä seuraten itse vastaanottoa telkusta ja jossain vaiheessa poitsu vaihtoi tilalle dokkarin lätkästä, en edes huomannut sitä kun olin niin syventynyt tähän puuhaan:) Nyt alan valmistautumaan pikkujouluillalliseen, mukavaa seuraa ja hyvää ruokaa tiedossa siis.
Rauhaisaa 2. adventtia teidän koteihin!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)