Viikonloppu Tallinnassa





Meidän CASAlaisten pikkujoulumatka alkoi lauantaiaamuna, kun kokoonnuimme satamaan ja treffattiin loputkin matkalle lähtevät bloggarit. Astuessamme laivaan, meidän oppaanamme toimivat  Eckerö Linen sekäMatkaVekan edustajat ja he ohjasivat porukan lounge-tilaan, jossa oli tarjolla aamupalaa. Ihan ekaksi nostettiin maljat alkavalle seikkailulle. Enpä ollut tiennytkään tuollaisesta laivan loungesta, jota voi varata matkan ajaksi... Kannattaa tutustua lisää TÄÄLTÄ.



Johanna Uimonen tutustutti meidät laivan historiaan, sekä hänen opastuksellaan kierreltiin laivassa. Tai no he kiersivät, joille ei tullut huono olo merenkäynnistä. Ikinä en ole potenut matkapahoinvointia, mutta nyt laiva keikkui sen verran, että huippasi loppumatkan. Matka ei onneksi kestänyt kuin 2,5 tuntia ja olo parani heti satamaan päästyämme. Onneksi pääsin tutustumaan laivaan kunnolla sitten kotimatkalla!


Saavuttuamme Tallinnaan, meitä odotti pikkubussi, joka kyyditsi meidät oppaamme Johannan (MatkaVekka) johdolla Kalamajan alueelle. Hänen uudehkoon blogiinsa voit tutustua TÄÄLLÄ.
​Trendikäs 
Telliskivi Loomelinnak sisältää useita ihania pieniä Pop Up-liikkeitä, kahviloita ja ravintoloitakin. Homeart-sisustusliike oli mun lemppari. Tuosta liikkeestä tuoli mieleen ihan Granit!
Laitan kuvia näistä seuraavaan postaukseen :)



Aikamme kierreltyä liikkeitä ja piipahdettua lounaalla, oli aika siirtyä Hotelli EstoriaanHotellin edustaja Evelin Org odotteli meidän seuruetta hotellin aulassa shamppajalasi kädessä. En taida valehdella yhtään jos sanon, että meiltä kaikilta loksahti suut auki upeasta vastaanotosta mikä hotellilta saatiin. Evelin piti puheen ja toivotti meidät sydämellisesti tervetulleiksi ja nostettiin maljat. Hän ilmoitti myös että alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, meille on jokaiselle varattu SOLO- yksityishuoneet samasta kerroksesta. Apua, mä pyörryn!!!

Huoneessa odotteli lisää kuohujuomaa ja suklaarasia :) Huone oli ihana väriläiskä ja kauniisti sisustettu pieniä yksityiskohtia myöten. NASANkehittämä ylellinen vuode huokutti paksuinen peittoineen ottamaan nokoset. Mutta nopea freesaus ulkoasuun ja hieman kamojen purkamista ja taas menoksi. Nimittäin hotellin sisäkautta pääsi isoon ostoskeskukseen, jonne lähdimme shoppailemaan. Ihana kierrellä kauppoja ilman paksua talvitakkia !





Jokainen huone kertoo omaa tarinaansa Virosta. Huoneista löytyi omat kahvikoneetkin! Samaten meidän kerroksen aulassa oli mukavat sohvaryhmät sekä kahviautomaatti + pientä purtavaa, josta teinkin aamulla cappuccinon jos toisenkin...
Estoria hotellin sisustuksessa on käytetty Virolaista designia, josta kyllä tykkäsin. Värikästä ja rohkeita muotoja! Aamupala oli myös ihana nauttia rauhassa pöytien notkuessa runsaan tarjonnan alla.



 Illaksi meille oli varattuna pitkä pöytä Merineitsin ravintolasta. Meille tarjoiltiin kolmen ruokalajin illallinen upeassa kattauksessa ja itse söin alkuruokana hanhea, pääruokana kania ja jälkiruoaksi *melkein kuin juustokakkua-nimisen annoksen. Ruoat oli just niin ravintolamaisia taideteoksia, mutta juuri sopivan kokoisia, ettei sellaista ähkyä tullut missään vaiheessa. Ja niiiin herkullisia. Viinilasitkin pidettiin tarjoilijoiden toimesta koko ajan täysinäisinä :) 







Me jatkettiin iltaa ruokailun ja esityksen päätyttyä vielä hotellin yökerhossa aamutunneille asti. Juu, kuvia on sieltäkin, mutta ei yhtään julkaisukelpoisia... :)

Seuraavana aamuna pakkailtiin ja aamupalan jälkeen käveltiin matkatavaroiden ja ostosten kanssa satamaan, joka sijaitsee ihan kivenheiton päässä hotellista. Laivassa meitä odotti buffet-pöytä, jossa nautittiin runsas ja monipuolinen ruoka. Olipa ihana syödä pitkän kaavan mukaan ja taas viinilasillisten kera:) 

Olipa ihana irtiotto arjesta! Haikein mielin erottiin Helsingin satamassa kotimatkalle. Oon leijunut nyt viikon reissun jälkeenkin ja ihanat muistot jäivät matkasta. Ihanat naiset, on kunnnia olla osa tätä upeaa ryhmää <3>



Erityiskiitos meidän oppaillemme! 






Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3