Valotähden uusi paikka!

Perjantai, mun mielestä  just se viikon parhain päivä! Ihanat vapaat vielä edessäpäin... Kaiken lisäksi sain yllärivapaan tälle päivälle eilen illalla ja arvatkaa vaan miten fiilikset nousivat kattoon jo töistä lähtiessäni. Kannatti olla ahkera! Vaikka en tänään mitään siivousta ja pyykinpesua ihmeellisempää ole saanut aikaan, niin siltikin on kiva fiilis. Jo se, että tietää lattioiden olevan pölyvapaat ja tavaroiden olevan omilla paikoillaan ainakin hetkisen, tuo rennon tunteen viikonlopun aloitukseen.Ripustelin valotähden roikkumaan keittiönpöydän taakse. IHANA! Eikä tuohon hakkaa päätänsäkään, koska se on sen verran lähellä seinää, että varta vasten saa tähdätä jos meinaa osua...
Tämä tähtönen on seilannut meillä monessa huoneessa jo muutaman vuoden ajan. Nyt toin sen alakertaan tytön huoneen kirjahyllyn päältä pölyjä pyyhkiessäni sieltä. Tähti on ripustettuna mustaan ikean hyllynkannattimeen :)


Viikolla työpäivän aikana sain päähäni, että haluan tuon valkoisen penkin takaisin varastosta keittiönpöydän taakse. Mies kun oli kotona lasten kanssa, laitoin hänelle töistä viestillä pyynnön (KÄSKYN) pelastaa penkki sisätiloihin talven ajaksi. Illalla tultuani kotiin, odotin penkin olevan paikoillaan, että pääsisin sitä somistelemaan.


Joo, no olihan keittiössä penkki. Mutta mies oli kantanut valkoisen puutarhapenkin terassilta tuohon! Voi elämä, miten pitkästä rautalangasta tämäkin asia ois pitänyt vääntää? Tämä kyseinen haluamani penkki kun on meillä tuossa ennenkin ollut vuosia... 


Mun piti kesällä maalata penkki uudelleen valkoiseksi, mutta jotenkin se jäi muiden hommien jalkoihin. Onneksi saatiin kuitenkin hieman vahvistettua ruuvein tuota vanhusta. Uudet kankaat se tarvii vielä selkänojaan ja istuinpehmusteeseenkin, mutta kaikki ajallaan. Nyt heitin siihen vain tyynyjä ja vilttejä ja kaikkien lempparipaikka on valmis. Kyllä se vain tuohon kuuluu, ainakin talvisin!

Nyt uunista leijuu ihana kanojen tuoksu ja sauna on lämpeämässä. Illan kruunaa lemppari ohjelma Posse :)
Mukavaa perjantai-iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)