Sisustusliikkeitä Tallinassa :)Paikka mihin pikkubussi meidät kuljetti ensimmäisenä Tallinnaan jalkauduttuamme oli trendikkään oloinen Telliskiven alue. Me bloggarit kiertelimme tuon ison rakennuksen sisätiloissa olevat pienet ihanat pop up-liikkeet. Kahvillekin ois voinut pysähtyä siellä, mikäli siis olisi malttanut pysähtyä. Mun ja monen muun lemppariksi osoittautui liike nimeltä HOMEART. Tuonne astuessa tuli mieleen ihan Helsingissäkin sijaitseva Granit, mihin pääsin edellisenä päivänä ekaa kertaa tutustumaan.

Tuolla pyöriessä kävi mielessä vain se, että mitenköhän paljon maksaisi jos lähettäisin kotiinpäin tämän. Ja tämän. Niin ja tämänkin ihanan lampun... Järki oli ihan pakko pitää päässä noissa liikkeissä pyöriessä, koska mitään mahdottomia kantamuksia en halunnut kasata itselleni loppumatkan ajaksi. Joten siis, naurakaa vaan, ostin tästä liikkeestä yhen suolasirottimen :)
Mutta todellakin, tänne uudelleen joskus! Ehkä just sillä pakettiautolla?!


Liikkeessä myytiin myös juomaa ja syötävääkin. Mikäpä onkaan kätevämpää kuin pysähtyä kahvikupposen äärelle pohtimaan ostoksiaan... Tai mitäköhän mahdollisesti ostaisi vielä lisää :)


Tuo blogini otsikko on ehkä vähän harhaanjohtava, koska en todellakaan kuvaillut jokaisessa sisustusliikkeessä missä kävin. Matkassa mukana kun oli pelkkä pokkari ja kännykän kamera. Sekä olin päättänyt myös nauttia reissusta ilman jatkuvaa kameransilmästä tuijottamista. 
Mutta katsokaa nyt miten IHANA liike me löydettiin tuolta alueeelta myös! Maalaisromanttisen sisustajan unelma. Nuo vaaleat, himppusen siellä täällä vain punaista, kulahtaneet tiiliseinät huolisin kyllä meillekin. Livenä niiiin ihanat! 


Tämän liikkeen nimi oli Sidruniga tee ateljee. Toivottavasti meni nimi oikein :)Telliskiven alueella kierreltyämme ja lounastettuamme, siirryimme meidän omaan bussiin, joka kuljetti porukan lopulta Estoria hotelliin. Sinne kotiuduttuamme, upean vastaanoton jälkeen, jalkauduimmen hotellin yhteydessä olevaan Viru-ostoskeskukseen. Siellä olevasta ruokakaupasta nappailin kuvia lähinnä leivoksista. Siis ihan mielettömiä luomuksia ja vitsi mitä hintoja! Jos itse asuisin esim. Helsingissä ja olisi isot juhlat tulossa, kävisin todellakin tilaamassa kaiken tuolta. Ihan kokonaisia kakkujakin on saatavana pilkkahintaan.Mä sorruin ostamaan tuolta mm. jättikokoisen macarons-leivoksen, koska en ollut koskaan ennemin maistanut näitä trendi-leivonnaisia ollenkaan. Tämän herkun nautin sitten hotellihuoneessa juomien ja blogikamujen seurassa. Ihan herkullista, mutta totta puhuen puolet jäi kyllä ekalla kertaa syömättä, sen verran kokoa tuolla oli... Tästä kaupasta ostelin myös tuliaiskarkit sun muut jutut :)
Nyt onkin kirjoittelun alla mun hurrrjat shoppailut tältä reissulta, hah :)
​Mukavaa iltaa <3 comment-3--="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)