Oddvar-jakkara ikeastaSain Teknokselta kutsua osallistua *Tuunaa jakkara-haasteeseen ja nappasinkin heti kopin tuosta hauskasta haasteesta. Mullehan nyt ei tarvi kuin hihkaista : "Tuunaa!" tai "Diy!" ja jo mukana ollaan:)
Valitsin maalisävyn Teknoksen värikartasta ja seuraavalla viikolla haluamani maali + pohjamaali sekä jakkarakin kotiutuivat. Suunnitelmien tiimellyksessä jakkaran käyttötarkoitus muuttui pariin otteeseen, eikä niitä ideoitakaan tuunailun suhteen varsinaisesti vilissyt päässä. No, ekana ajattelin sen keittiöön apujakkaraksi, mutta sellainen jo löytyykin. Kivanhan tuo ois vaikka eteisessäkin...No näätte pian mihin tätä perusjakkara päätyikään.

Ihan ekana täytyi siis koota tuo jakkara. Mä delegoin sen tuolle miehelle, vedoten siihen että mun täytyi lähteä töihin:) Tekosyy toimi ainakin tällä kertaa... Kotiintultuani jakkara odotti valmiina pohjamaalattavaksi Futura Aqua3 tartuntapohjamaalilla. Nämä molemmat maalit olivat hajuttomia, sekä vesiohenteisia, joten maalailin tuolla meidän yläkerran aulassa. Sävyn näette alla, mun mielestä valitsin niin kivan sävyn ja aikalailla summissa isosta värikartasta, jossa värejä ja sävyjä oli to-del-la paljon.Jakkara on Ikean Oddvar, ihan perusjakkara siis. Oon nyt maalannut sen valmiiksi ja seuraavassa postissa näette millainen siitä tuli ja mihin se lopulta päätyikään.


Se ois taas valmistauduttava työiltaan, onneksi viikko on jo puolessa välissä. Ois niin kiva tänään jäädä kotiin sisustelemaan ja hypistelemään jouluisia juttuja, mutta ei auta.
Kivaa keskiviikkoa sinne! 
 'blogiyhteistyö

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)