Nyt niitä ostoksia
 Ois pitänyt heti silloin kotiuduttua kuvailla jutut mitä ostelin Tallinnanreissulta. Nyt ne on jo leviteltynä ympäri kämppää, enkä muistakaan mitä on hankittu mistäkin... No, mitään sen suurempaa en ostanut, vaikka kaikkea ihanuuksia siellä ois ollutkin. Mulla oli matkassa vain lentolaukku, enkä halunut hirveästi kantamuksia vaivoiksi matkan ajaksi. No mutta, tässä postissa on nyt pari kivaa juttua.
Nicholas Vahen salt & pepper, everyday mix-suolan hankin Helsingistä, RM-liikkeestä. Tuota on nyt testailtu moneen kertaan ja tykästytty kovin. Uskomatonta, mutta totta, en ainuttakaan Rivieran tuotetta ostellut tällä reissulla. Helsingin liikkeessä kiertelin ja kuvailin ja huokailin. Mutta kassalle kiikutin ainoastaan tuon.
Tallinassa paikallisesta marketista ostin Himalajasuolaa ja mustaa suolaa. Oon ymmärtänyt, että tuo Himalajasuola ois jotenkin terveellisempää kuin tavisversio? Mustasta suolasta en oo koskaan kuulutkaan...!


 Samaisesta ruokakaupasta kotiutin myös makusiirappia, caramel. Tuota en vielä ole ehtinyt maistella, mutta varmasti herkkua teessä tai vaikka pannareiden päällä. Minneköhän muuhun tuota voisi käyttää? Kahvissa kun en edes sokerista tykkää...
​Tuossa alakuvassa on muutes se suolasirotin, mikä lähti kassalle Homeart-liikkeestä. Ois nyt vaan pitänyt ostaa se pippuriversiokin... Niin ja paljon muutakin jäi hampaankoloon tuonne liikkeeseen!


HM-homesta ostelin tuon keittiörätin ja jouluisen tyynynpäällisen olkkariin. Sekä neitonen sai uudet lakanat sieltä, jotka kuvaan heti kun jaksan ne vaihtaa :) Niin ja nyt putkahtelee mieleen kaikkia pikkujuttuja mitä ostelin, enkä kuvannut, mutta ei ne varmaan teitä ees kiinnostakaan.

Mulla on ollut täällä tosi hektinen viikonloppu, kotona ei olla ehditty oikeastaan näistä vapaista nauttia, vaan lätkän merkeissä on mun viikonlopun aika kulunut. Voiko muuten sydän pakahtua ylpeydestä rikki? Hienot pelit pojat <3 nbsp="" strong="">
Toki tää kaikki on mun nettiajasta pois, mut olkoon niin sitten.
Ihan mahtis vkl siis takana ja hyvillä mielin ensi viikkoon ja ehkäpä saan pienen hetken sisusteluunkin jossain vaiheessa!
KIVAA VIIKKOA!!!!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)