Joulupallo-DIY

Aurinkoista keskiviikkoa!
​Se taisi olla maanantai kun aloin kaivelemaan joulukoristeita ja laittelemaan ylimääräisiä kirppiskuormaan. Huomasin, että meille on kulkeutunut paljon erilaisia joulupalloja, jotka eivät väriensä puolesta ole olleet käytössä enää vuosiin. Apua, siis sinisiä ja ruskeita palloja! Mitähän oon noi ostaessani ajatellut?
Kaivelin sitten lempparituunausvälineeni esille, eli akryylivärit ja pensselit.
Kokeilin maalata palloja isohkolla pensselillä, mutta siitä ei tullut oikein mitään. Hain vaahtomuovisienen meikkilaatikosta, noita meikkisieniä ei muuten tule enää edes käytettyä alkuperäiseen tarkoitukseensa, niin askarteluun ovat just hyviä. Sienellä pallon pinnasta tuli eläväinen ja vähän "luminenkin". Olisi nuo voinut toiseenkin kertaan maalata, niin pinnasta saisi vieläkin kolmiulotteisemman. Olin kuitenkin kärsimätön ja halusin päästä heti maalailemaan kirjaimia pinnan kuivuttua. Ehkä seuraavan erän teen sitten ajan kanssa :)Hahmottelin lyijykynällä kirjaimia kylkiin ja pensselillä vahvistin ääriviivat mustiksi. Olipahan tarkkaa puuhaa ja hieman käsi tärisi kirjaimia tehdessä...
Nyt valkoisia palleroita roikkuu vähän joka paikassa kuivumassa ja odottelemassa uusia kuvioita kylkiinsä. 
Ripustuslenkki vaihtui myös kivaan naruun, joka on myös ollut kovassa käytössä. Pitääkin etsiä punainen vastaava narukerä uusiin tuunailuihin.Tänä aamuna hain postista seuraavan pienen tuunausprojektin, kuullaan siitä lisää heti kun ehdin tarttua toimeen. Yritän myös ehtiä vierailemaan teidän blogeissanne pian, nyt on bloggeri jäänyt vähän huomiotta, korjaan asia justkohtapian :)
Mukavaista loppuviikkoa!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3