Innostu & onnistu

Hain jokunen aika sitten postiin saapuneen arvontavoittoni, Ilona Pietiläisen kirjan Innostu & onnistu. Oon Ilonan kirjojen fanittaja ja usea hänen kirjansa löytyykin tuolta meidän hyllystä. Niitä tulee aika ajoin selailtua kuvien vuoksi ja joskus luen uudelleen ihanasti kirjoitetut tekstitkin. Nämä kirjathan ei mitään pikkuisia opuksia olekaan, vaan ihan reilun A3 ??? kokoisia sisustuskirjoja.

Tällaiselle harrastelijatuunaajalle tosi kiva kirja selailtavaksi. Innostun monesti itsetekemisestä, mutta tuon onnistumisen kanssa on välillä vähän niin ja näin. Blogiini eksyykin ainoastaan ne onnistuneimmat tuunausjutut. Paljon siis tapahtuu kulisseissa niitä epäonnistumisiakin. Mutta kukapa sellaisia räpellyksiä nyt haluaisi blogiinsa kuvatakaan, en minä ainakaan! 

Ilonan oon tavannut ihan livenäkin, nimittäin juuri hän kävi kuvaaja Hanne Maneliuksen kanssa tekemässä lehtijutun meiltä tuossa about pari vuotta sitten.  Aivan mahtavia tyyppejä molemmat, oli kunnia tutustua heihin molempiin! Lehtijutun jälkeen meillä on kyllä nyt aikalailla kaikki muuttunutkin, yläkerrassa jopa lastenhuoneet ovat pyörähtäneet uusille käyttäjilleen ja seinienväritkin on ihan toiset nykyään. Kiva on kuitenkin muistella miltä silloin näyttikään huoneet meillä!
​Tuo kyseinen lehti on meillä tietenkin säilössä, joskus tulee käytyä sieltä muistelemassa mukavia:)

Kuvat ovat Ilonan kirjasta ja taidanpas kaivella hyllystä muutkin hänen inspiroivat kirjansa selailtaviksi. Myös Ilonan blogissa on kiva vierailla! Ainakin tuollainen tonttuasetelma lasipurkissa menee seuraavaksi toteutettavien juttujen listalle... Tämähän on kiva askarrella vaikka lasten kanssa... Tarvikkeetkin löytyvät valmiina kaapeista ja nopeesti ennen lumen tuloa, on pari käpyä pelastettava nurmikolta :)

Viikko on hurahtanut taas nopeasti, itseasiassa mulla oli ainoastaan yksi ilta ilman mitään menoja, eli tänään. Me odotellaan isoa päätöstäkin saapuvaksi pian, joka mahdollisesti ollessaan positiivinen, mullistaa vähän koko elämää meillä. Mutta toivon aikaa jäävän vielä näille munkin blogi-sisustus-tuunaus- hömppäjutuillekin vielä!


Huh, perjantain työpäivä vielä eessä ja odotettu viikonloppu ois siinä. Työviikko meni muutes ihan yli odotusten ja sama pesti jatkuu vielä ensi viikon ainakin, jee:) 
Vapaailtana kaivelin olkkarissa olevan vitriinin sotkuista sisältöä ja pongasin sieltä nämä kivat ompputuikut. Oon haalinut noita eurolla kirppareilta ja sprayllä suhautellut erivärisiksi. Itseasiassa näitä on vielä useampiakin tuolla, mutta taidan viritellä niitä tuonne ulos...

Nyt alkaa olla aika passitella lasten kamuja kotiinpäin, murkun huoneesta tosin kuuluu niin kova naurunremakka, että taidan tyytyä komentelemaan noita pikkuisia vaan saunakamuksi mulle.
Muksaa huomista pertsua:)

*Kuvat Ilona Pietiläisen kirjasta, viimeistä lukuunottamatta*

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)