Huonekuusi & olkkaria
MOIKKA!
Perjantaina koin aikamoisen yllärin kun äitini pemahti aamupäivällä hakemaan lapsia ja mies oli pomolta varmistanut mulle vapaapäivän tietämättäni. Olin siis valmistautunut puolikkaaseen iltavuoroon! Mies täytti perjantaina 40-v ja alkuperäinen suunnitelma oli kyllä järkätä kamuille bileet, mutta Jessen lätkäpelit oli ilmoitettu tälle viikonlopulle, joten mitään suuria juhlasuunnitelmia ei voitu tehdä etukäteen. Yllätten turnauspelejä ei sitten pelattukaan tänä viikonloppuna, mutta enhän mä sitä voinut tietää... Samperi! No, juhlitaan myöhemmin isosti:)

Mutta tulipas tarpeeseen pieni irtiotto arjesta! Me kun eletään aikalailla lasten harrastusten armoilla ja just etenkin jääkiekko vie ison osan viikonlopuistakin, siitä arjesta puhumattakaan. Mutta kun poitsu sitä tykkää harrastaa ja tuntuu noita lahjojakin siihen olevan, niin tämän eteen jaksaa tsempatakin.
Me käytiin Poriin saavuttuamme ravintolassa syömässä ja illalla katsomassa miehen kannustaman joukkueen lätkäpeliottelu. Iltaa jatkettiin uusien tuttavien kanssa baarin puolella myöhään yöhön:) Hotellin aamupala, oi että...!

Lauantaina kierreltiin Porin kauppoja ja uusi upea ostoskeskus Puuvillaihastutti. Aika magee paikka rakennettu vanhaan puuvillatehtaaseen. Tuosta tulee vakiostari mulle aina kun ollaan Porissa! Sieltä löytyi HM-home ja muitakin sisustusliikkeitä, jotka piti koluta tarkkaan.
Postauksen kuvat on räpsitty hätäpäissään perjantaina ennen reissun alkua, melkeinpä ulkovaatteet päällä. Otin jopa koneeni mukaan jos ehtisin näpytellä postauksen hotellissa, mutta enpäs ehtinyt edes avata koko vekotinta ja hyvä niin. 
Mun oli tarkoitus tänä viikonloppuna ripustella lisää jouluvaloja sun muuta, mutta se kaikki siirtyi nyt ensi viikkoon... Aamupäivällä, ennen ylläriä, ehdin hakea huonekuusen Tokmannilta. Hintaa kuusella oli himpun alle 10e, joten ei niin harmita kun tuonkin varmasti tapan tohon pöydälle! Kuinkahan paljon noi tarvii vettä? Tai kestää kuivuutta?


Käytiin lasten kanssa luistelemassa tänään ja otinpa päikkäritkin tuossa sohvalla pitkästä aikaa. Kyllä nuo reissut vaan väsyttää, vaikka luulisi irtioton arjesta ainoastaan piristävän?!! Nyt odottelen poitsua lätkäharkoista kotiin lämpimän saunan kanssa. Ensi viikolla onkin mun vetovuoro harrastusten suhteen ja joka päivä kurvaillaan jäähallille ja parina päivänä tyttösen harrastuksiin lisäksi. Mites äidin vois kloonata? 
Mukavaa sunnuntai-iltaa!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)