Uusi kello terdelle ja syysjuttuja ulkona


HEIPPA!
Tänään oli tosi lämmin ja tehokas päivä ulkopuuhissa. Kiva olla kotona ilman mitään reissuja vaihteeksi. Sain aika paljon aikaiseksi puutarhassa syyssiivojen merkeissä, vaikkakin hommaa jäi vielä useallekin päivälle tehtäväksi. Mutta hiljaa hyvä tulee, en aio antaa ressille valtaa tässä(kään) asiassa. Pyörähdin Honkkarista hakemassa kanervia ja nappasin mukaani muutaman koristekaalinkin. Jep, ei mitään hajua miten noita kaaleja hoidetaan ja kuolevatkohan ne heti ekojen pakkasten tullessa?

Ostin myös kellon terassin seinälle. Tätä kaipailin ja ihailin jo kesällä kaupassa, mutta en malttanut ostaa sitä normihinnalla. Hyvä niin, koska nyt samaista kelloa myytiin -50% Eipä tarvinnut hetkeäkään miettiä ostanko vai en. Pihapuuhissa mulla tavallisesti tuo ajankulku unohtuu, niin nyt on helppo vaan vilkaista terdelle! Itsetehdyn lasitölkkilampun ripustin myös kattoon roikkumaan. Kyllähän terassillakin voi olla kattolamppu, todellakin!

Kanervat ja kaalit pääsivät polkupyörän kyytiin. Sytyttelin myös lyhtyihin kynttilöitä ympäri puutarhaa. Aika nopeesti on illat alkaneet jo hämärtyä, nytkin oli ihan pakko hipsiä sisälle jo puol kasin aikoihin.

Peltinen narutölkki on myös honkkarista muutamalla eurolla. Sabloonan ja valkoisen värin avulla tein siihen thread-teksin ja nyt se miellyttää myös mun silmää. 


Nyt sytyttelen takkaan tulen, katan herkkuja esille ja me aletaan viettämään leffailtaa.
Toivotankin kivaa lauantai-iltaa teillekin!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)