Syksy saapuu olkkariin

Heissan!
Jopas oli mukava irtiotto arjenpyörteistä viikonloppuna. Lauantai-aamuna hypättiin junaan kaverin + mieheni kanssa ja matkattiin Tampereelle. Sitä aikuisten omaa-aikaa kun ei täällä hirveän paljon päästä viettämään, niin nämä pienetkin irtiotot kiireisestä elosta on tosi kivoja. Mukava olla pois kotoa, vaikkakin vain 200 km päässä, mutta tarpeeksi kaukana kuitenkin, etteivät tekemättömät työt muistuttele olemassaolollaan.  

No mutta, koska me olimme junalla matkassa, en tehnyt mitään suuria ostoksia. Arvelin etteivät noi mun matkakumppanit olisi arvostaneet niitä kantamuksia, vaan heivanneet ne lähimpään pusikkoon... Tuo ekassa kuvassa oleva pyöreä peili oli ihan pakko saada kuitenkin! 
Päivä kierreltiin keskustassa ja syötiin ravintolassa. Pari kuppilaakin koluttiin. Illalla suunnattiin jäähallille katsomaan Ilves-Ässät lätkäpeli. Jouduin siinä sit hallinovella järkkärin kynsiin, kun se ei meinannut päästää mua tuon ihanan peilin kanssa sisälle! Wtf? Luuliko se että aion tehdä jonkin mellakan tuon avulla? Murhan? Hoh! Miehet, ne ei vaan tajuu!!!
Alkuviikosta laittelin hieman syksyisempiä sävyjä olkkariin. Tai aika tummaahan täällä on ollut muutenkin, mutta nyt kaivelin karvaiset ja lämpimät tekstiilit esille. Keittiössä olevat pallovalot hyppäsivät olkkarin hyllylle ja mun puolesta saavat palaa tuossa yötä päivää. Uusi matto ois myös kiva saada tänne edes jouluksi. Onkin ehkä jo ennätys, miten pitkään tuo hallitseva, mustakuvioinen matto on saanut lattialla majailla. Mut tykkään siitä edelleenkin! Hyvä sijoitus siis!
Eipäs tänne tämän kummempia, oon todella kiitollinen ja häkeltynyt kaikista onnitteluista blogini listauksen johdosta. Väistämättäkin tulee mieleen, että mitenköhän paljon täällä käykään porukkaa/tuttuja lukemassa mun höpötyksiä... Eipäs päästetä kriisin puolelle kuitenkaan sitä ajatusta.
Seuraavan reissun junaliput on myös buukattuna jo. Tätä reissua odotankin todella malttamattomana (mies ei pääse mukaan!) 
Ihanaa kun viikkon helpompi puoli alkaa,
mukavaa keskiviikkoa sinne!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)