Lisää ledejä keittiöön:)


Kivaa kun on perjantai ja kotiviikonloppu eessä pitkästä aikaa! Miten teidän viikko on sujunut? Mun työviikko hurahti taas niin nopeasti ja oli itse asiassa tosi kiva viikko siellä töissä. Ihmettelen, ettei aamuiset herätyksetkään oikein tuntuneet missään, vaikka kello pirisi 4:50. Mukavaa vain, kun pääsee ajoissa iltapäivällä kotiin ja aikaa jää muille hommillekin. Monenmoista pikku proggista ois kyllä kotonakin ja nyt lupaan ottaa itteeni niskasta kiinni ja alkaa toteuttamaankin niitä. Vähän on niinkus jäänyt vaan suunnitteluasteelle...
Suunnitelmia ja postausaiheitakin olisi siis vaikka miten paljon. Jotenkin viikolla tuli vaan relailtua lasten kanssa ja toki harrastuksiin hurahti iso siivu mun vapaa-ajasta.Ostelin kivan daily vitamin-purkin omegatabuille ja nyt kaduttaa, etten useampiakin purkkeja hommannut. Vitamiineja kun muistaa ottaa paljon paremmin kun ne on tuossa ihan näkösällä. Täytyykin sukeltaa netin syövereihin ja tilailla muutama purnukka lisää. 


Vihdoin ja viimein sain keittiön led-valolistajutun päätökseen. Silloin kun tuunailin tuon välitilan laastilla, hommasin astianpesukone- ja viinilasitelineseinustalle ledvalot. Nyt maltoin hakea lisää tuota listaa ja nyt se ulottuu altaan yli kahvinkeittimeen asti. Laskin tuossa, että loppuviimein hintaa tälle valoviritykselle tuli noin 60e, mikä on mielestäni aika paljon! Kysyinkin Biltemassa, että eikö teillä ole jatkosarjoja tähän ollenkaan, vaan ainako täytyy ostaa muuntajan kanssa? Nimittäin jatkettavat kun nuo valolistat ovat, niin yksi muuntaja riittäisi kyllä. Nyt mulla on 2 ylimääräistä tuossa johtoineen. Typerä kauppa, ei ollut!


Oli mukavaa aamulla nousta kahvinkeittoon kun keittiössä oli pieni, himmeä valo tuon listan ansiosta. Meillä noi saa palaa ihan yötä päivää, koska led-valot tuskin vie meitä konkurssiin. Mun ei tarvinnut ollenkaan sytytellä valoja aamusella!


Mies oli tämän päivän vapaalla ja kuljetti nyt tyttösen taidekouluun. Itse sain jäädä YKSIN kotiin ja mitäpäs sitä muutakaan kun postauksen pariin :) Murkku lähti jonnekin vlanitus-hommeliin... Okei, en ees tiedä miten toi kirjoitetaan?! Ja pikkujäbä on kamulla. Kivaa olla edes hetken hiljaisuudessa, yksin!
Mulla on yksi toinenkin valojuttu menossa ja ehkäpä jo huomenissa ehdin kuvailla teillekin sen!

Nyt tuonne tähtipaikalle hellan eteen! 
Kivaa iltaa, Vain elämää ja Posse, ou jeah!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)