Kotiblogit lehdessä ollaan :)


Heipparallaa!
Tulin pikaisesti vinkkaamaan Kotiblogit-lehdestä, joka ilmestyi kaupan hyllyihin tänään. Lehti on pullollaan kivoja ideoita ja jouluisia juttuja bloggareilta. Munkin nopealla aikataululla kyhäämä juttu löytyy sivuilta! Lehdestä voit pongata myös muita CASAlaisia ideoineen ;)
Tosi jännää, tällä kertaa kun itse oon tekstin kirjoitellut ja kuvat räpsinyt. Jouluiseen sisustusjuttuun piti kyllä todellakin käyttää mielikuvitusta, koska ulkona satoi vettä ja olkkarin ikkunoista näkyivät ruskan värit.

Jotain tällaista on tulossa meille tänä jouluna siis! Tai voihan se mieli vielä muuttuakin. 
Kuvauksen jälkeen keräilin joulukoristeet ja punaiset tekstiilit takaisin laatikoihinsa ja kiikutin ne varastoon vielä odottelemaan oikeaa hetkeä ja inspiraatiota. No okei, joitain valosarjoja jätin paikoilleen...

Keräilin tähän postaukseen kuvia, joita ei lehden sivuilla näkynyt. Vai taisi tuo yksi olkkarikuva siellä ollakin...  Mukava on täältä selailla sitten kun on ajankohtaista koristella joulua. Taitaa tuo raitaseinäkin muuttua uuteen uskoon jouluun mennessä, katotaan ehdinkö toteutusvaiheeseen asti.


Kotiblogit FB-sivuista kannattaa käydä myös tykkäilemässä, sinne päivittyy kivoja ideoita ajoittain. 
Ja lehden kansihan näyttää tältä:Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)