Family rules - seinä

Postauksen ensimmäinen lause on aina jotenkin vaikea keksiä, kuin myös toi otsikko! Miten sen tekstin saisi jotenkin soljumaan kivasti eteenpäin töksähtelemättä, tällä äidinkielen taidolla?! HAH!
...
Aika pitkään on saanut keittiön liitutauluseinä pysyä koskemattomana, niin mun kuin lastenkin töherryksiltä. Nyt kuitenkin pongailin Pinterestistä kivoja Family rules-juttuja ja sovelsin osaa niistä tuohon meidän keittiönseinälle. Vapaalla kädellä ja näillä harakanvarpailla, ei se niin vakavaa oo! No toi kaunokirjoitus ei kyllä koskaan oikein sujunut...
Mua voit seurailla Pinterestissä TÄÄLLÄ. Tai tosta sivupalkista löydät linkin. Nyt siellä tulee useinkin seikkailtua, kun puhelimen netti toimii töissäkin loistavasti. Tauoilla vaan, tietenkin mitä te nyt aattelitte? :)


En kyllä ole päivääkään katunut tuota hetken mielijohteesta maalaamaani mustaa seinää, vaikka aluksi ajatus hirvittikin kun ekan mustan telanvedon vetäisin seinään. Mitä mä menin tekemään?!
Mutta kylläpä kannatti!
Kirpparilta ostamani pari puutuolia päätyivät loppujen lopuksi pöydän päihin. Eikä niistä valkoisetkaan tulleet, kuten aluksi meinasin. Käsittelin ne petsillä tummanruskeiksi. Noissa tuoleissa on vain jotenkin huonompi istua, joten ne saivat pääpaikat, jotka on harvemmin meillä käytössä. Kivan näköiset tuolit ja lapsille kylläkin just hyvät. Tämmöiset sekametelisoppatuolit on nyt meillä pop.Seinälle kirjoittelemani jutut ois kyllä hyvä pitää mielessä joka päivä, ihan jokaisen. Se on jännä juttu miten hyvä mieli ja nauru leviää, mutta se paha mieli ja ketutus tarttuu sitäkin tehokkaammin meihin kaikkiin. On se kumma, että aikuisten ihmisten pitää tinttailla ja päteä?  Ihan niinku ei kaikki täällä oltaisi loppupeleissä samalla viivalla...Hoh.


No mä ainakin lupaan yrittää levittää vaan tuota hyvää mieltä, ainakin nyt jatkossa, jos muuten en ole sitä tehnyt. 
Kävin tänään muutes pitkästä aikaa Ykkösbasaarilla täyttämässä hyllyni. Voi mikä ihana vastaanotto Virpiltä!Mä meen nyt saunan lämmitykseen, eli okei väännän vaan nupista sähkökiukaan päälle... Sit herkkuja ja putoukselle annan kyllä toisen mahdollisuuden. Aika tylsä oli viime viikkoinen... Se Vähähiilarijuttu oli mun mielestä hauskin tällä hetkellä, mutta annetaan ohjelmalle mahdollisuus, eipäs heti dissata :)
KIVAA ILTAA!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)