Casan pikkujoulut vol1 eli perjantai Jatko-osa tulossa...!

Jännittävää...
(Oottekin jo varmasti lukeneet monen Casalaisen hehkutusta meidän pikkujoulureissusta? Joko kyllästyttää? Hih, ihan sama, sillä haluan oman versioni omaankin blogsuun muistiin! Ja jos ette ole jo lukeneet meidän reissusta, niin Casan etusivulta niitä postauksia löytyy useita! Vasen yläkulma blogistani kliks)
Mun aamu alkoi viime perjantaina ysiltä astuessani Seinäjoen asemalla Helsinkiin menevään junaan.  Reilu pari tuntia junassa hujahti nopeasti miettiessäni lähinnä sitä miten löydän Helsingissä perille hotelli Aleksanteriin. Yllättävän vähän tuli mietittyä millaisia tyyppejä mua siellä odottelee...! No mua nyt kyllä ei yhtään yllättänyt, että junan saavuttua päärautatieasemalle, läksin kävelemään ihan vastakkaiseen suuntaan mihin ois osoitteen mukaan pitänyt. Typerä puhelimen navi! Ei ehkä kannata käyttää sitä enää ikinä?! Nappasin sitten lennosta taksin ja huokaisin helpotuksesta, kun se vei mua pari kilsaa, eikä kuski nauranut, että tossa se ois ollut kulman takana, hah!

Hotellin aulassa mua odotti Willa Olivian Mia ja tunnistin hänet samantien! Ihanan, rennon, tuttavallisen, ystävällisen Mian kanssa lähdettiin kiertelemään Helsingin keskustaa. Pyörähdettiin Granitissa, no okei itseasiassa kahdessa. Mun matkaani sieltä tarttui ainoastaan pari klipsua jääkaapinoveen. Ihana liike kertakaikkiaan siltikin! Hypistelin lähes kaikkia tuotteita siellä:)


Riviera Maisonin liikkeeseen johdattelin Mian, koska tuollahan nyt vaan on käytävä aina silloin harvoin kun Helsinkiin pääsee! Sinne oli tullut myyntiin myös Nicholas Vahea ja kelpuutin useiden tuotteiden joukosta meille salt & pepper everyday mix:in. No nii-i, uskokaa tai älkää, en yhtään ainokaista RM-tuotetta ostanut! Sekä NV:ltäkin vaan yhen tuotteen :D
Poikettiin kiertelemässä myös Stockmann ja pongailtiin ihanat muumivalaisimet. Pongattiin kyllä myös niiden hinnat :/ 


Aikamme kierreltyä kaupunkia ja välilä pysähdyttyä lepuuttamaan jalkoja ja janoakin, huomasimme, että on tullut aika siirtyä kantamuksiemme kanssa hotelliin valmistautumaan illalliseen. Mun ja Mian huoneessa yöpui ihana Piajonka olinkin tavannut aikaisemmin pari vuotta sitten Habitaressa.


Hotellihuone Aleksanterissa oli tilava ja muhkeat sängyt omaava! Vaihdeltiin vaatteet, peseydyttiin ja meikkailtiin illan ruokailua varten. Siinä vaiheessa mulla alkoivat perhoset lennellä vatsassa, koska dinnerillä odotteli muutama ihan uusi blogituttavuus. Fanni, Heli ja JaanaTavatessessamme ihan ensimmäisten sekunttien kohdalla tajusin jännittäneeni ihan turhaan!  Olette <3 nbsp="">


Eikä me ihan heti maltettu ryhtyä nukkumaankaan huoneeseen päästyämme. Höpöteltiin hetki jotain ennen unien tuloa, vaikka aikainen  aamuherätys kolkutteli mielessä.

Kiitos Sokos hotelli Aleksanterille herkullisista ruoista ja hyvästä palvelusta! Ja valokuvauksestakin:) 
Tarina jatkuu...Tallinnassa...Pian :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)