"Blogivalot" uudella tyylillä!

Huomenta!
Monissa blogeissa onkin näkynyt tämän tyylinen kiva valosarja jo ainakin vuoden ajan. Nyt vasta kotiutin sen meillekin ja ulkokäyttöön soveltuva sarja löytyi prismasta. Ihan alunperin siis ajattelin tuon etuterassille, mutta en sittenkään vielä sinne sitä asentanut. Kokeilin tuota myös olkkarin ikkunalle, mutta sitten sain ajatuksen tällaisesta "sotkusta" aulan kattoon.
Hitsi mä kyllä tykkään! Valo joka tuosta tulee, on lempeä yleisvalo ja uskonkin, että harvemmin tulee enää napattua katossa olevat spottivalot päälle. Onks ehkä vähän sähkön säästöäkin? Halogeenit kun pyörittävät sähkömittaria aika huolella. Vaikkakin suurin osa meidän kattospoteista onkin jo ledejä ja isommat spotit energiansäätölamppujakin.
​Tätä viritystä voisin kokeilla vielä keittiönpöydän päällekin, siinäkin se voisi olla kiva?!
Sain viikonloppuna puutarhan siihen vaiheeseen, että lumi voi mun puolesta tulla koska vaan. Muistan miten keväällä manasin, etten viime syksynä siivoillut kaikkia penkkejä kuntoon ollenkaan ja silloin päätin etten samaa virhettä tee tänä vuonna. Ensi keväänä saankin sitten vaan odotella vihreitä alkuja ja nuppusia.

Nyt toivotan kivaa viikkoa! Mulla on iltaviikko töissä menossa ja tykkään kyllä vaihteeksi!
Kuullaan pian lisää!Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)