Talolyhtyseinä puutarhassaTiistaiterkut! No myöhäisillan sellaiset :)
Hitto, että väsytti tänään ja otinkin pienet päiksyt töiden jälkeen silläkin uhalla ettei uni tulekaan illalla helposti. Ihan sama, mutta nytpäs sain illan aikaan tehtyä vaikka ja mitä sen sijaan, että olisin kuljeskellut tzompiena ympäriinsä koko illan.
Talolyhdyt saivat kesällä lähtöpassit eteisen seinästä, kun se maalailtiin uudelleen. Ja vihdoin muuten paklailtiin siinä seinässä olevat rei´äitkin piiloon. JEI! Jonkin aikaa mietiskelin, mihin sijoittelisin useat keräilemäni lyhdyt ja kekkasin ruuvailla ne tuohon meidän raja-aitaan kiinni.Mies on isänsä kanssa rakentanut mahtavan, tukevan ja ylivoimaisen näköesteen naapuriin, aita kattaa koko meidän tontinsivurajan ja kohoaa asteittain korkeammaksi takarajaa kohden. Matalimpaan kohtaan sijoittuu nyt nuo talolyhdyt, joitapa keräilenkin tuohon lisää vielä. Tilaa kun tuossa on... Tarkoitus ois ihan kirppareilta haalia lyhtyjä ajan kanssa tuohon kiinni. Peilikin aidasta löytyy, sekä tekstinpätkä tietty! Niin ja kolme tähteä, mutta se oli kai sanomattakin selvää?

Odotan aikaa, kun saan talvella sytytellä tuikut tuonne taloihin. No juu, toi alin hökkeli vinksahti vinoon, kun siivoilin miehen jäljiltä tikapuut pois :) Se on jännä, miten vasta kuvista huomaa epäkohdat, livenä toi ei häirinnyt yhtään?!Päiksyjen ansiosta aloin tänään maalailemaan yhtä varaston syövereistä löytynyttä kalustettakin. Kannatti muuten ostaa halpoja pensseleitä, ei montaakaan karvaa tarvinnut nyppiä maalatun kalusteen pinnasta...Hmph! Ja mä niin luulin vähän säästäväni, mutta kylläpä olisin mieluiten säästänyt aikaa ja hermojani laadukkaimpien pensseleiden kanssa! Tästä kalusteesta myöhemmin lisää, kunhan saan valmista aikaiseksi.Mahtavia syksynvärejä pongailin myös puutarhasta. Tuo säleikkövilliviini on tänä kesänä ihan riehaantunut kasvuun ja syysväri siinä on mitä upein!
Mitäs sitte? Ei nukuta yhtään :D
Kurkkaa TÄÄLTÄ , missä ne talolyhdyt majailivat alunperin!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3