Rautalankakoreja ja peltirasioitaVoi mikä mahtava sää ulkona! Kannoin koneeni takaterassille ja naputtelen ehkäpä viimeistä kertaa täällä ulkona postauksen pihapuuhien välissä. Toivottavasti syksy jatkuisi tällaisena, on kiva puuhailla ulkona ja iltaisin sytyttää lyhtyihin kynttilöitä. Meillä on täällä Seinäjoella menossa jokin ihme säästö katuvalojen kanssa ja ne sammutetaan yöksi nykyisin. Siksipä suunnittelinkin laittelevani jo pian SYYSvaloja tuonne etupihallekin. Pitääköhän naapurit mua ihan tärähtäneenä?!


Poikkesin eilen Clasulla ja mukaan tarttui pari ihanaa rautalankakoria. Hintaa oli noin 5e/kpl. Isompanakin näitä siellä ois ollut, mutten heti keksinyt mihin niitä käyttäisin, joten jätin toistaiseksi hyllyyn.
Toiseen ostamaani koriin laitoin servettejä, se on helppo nostaa pöytään tarvittaessa ja ihan kivan näköinenkin tuo on. Toinen kori pääsi tiskialtaan vierelle säilömään pesuaineita ja tiskiharjaa. Nämä on meillä niin kovassa käytössä, että turha edes yrittää säilöä kaappiin. Ne lojuis tossa pöydällä, mikäli en niille paikkaa osoita :)

Jollain kesälomareissulla poikettiin Villa Sallassa, josta ostin ihanat House Doctorin peltirasiat. Peltirasioitahan ei voi olla koskaa liikaa? No okei, paitsi tuon miehen mielestä...
S - small sweets
B - best biscuits
C - cookies and cupcakesTänään mulla on tiedossa tosi kiva tyttöjenilta. Lapset lähtivät mummolaan eilen illalla ja tänään kokoontuu naisporukka istumaan iltaa ja saunomaan. Ystävän pihasaunassa tietty<3 ai="" ett="" maailma="" p="" parantuu="" taas="">
Ihanaa lauantaita sinnekin :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)