Rautalangasta lelukoriksi

No jo on ollut kolea viikko! Ihan pakko jo alkaa polttelemaan valkiaa takassakin, koska ihan vielä en suostu kääntämään lämmityshanoja täysille. Puetaan sitten villasukkaa ja -paitaa päälle jos hampaita kalisuttaa.
Mun ois tarkoitus oikein ajan kanssa siivoilla tyttösen huone kuntoon, raivata rikkinäisiä ja vauvaisia leluja pois ja muutenkin hieman selkiyttää tuota huonetta. Sekä sänky täytyy jatkaa pidemmäksi, neiti on ilmeisesti kesän aikana venähtänyt pituutta ja jalat alkavat pilkottaa jalkopään rautojen välistä :) Tämä sängyn jatkaminen vaatii tietenkin pientä uudelleen järjestelyä ja jopa pulpetin lähtemisestä on puhuttu. Katsotaan!

No ihan itse en rautalangasta oo noita koreja vääntänyt, vaan ne ovat jääneet ylimääräisiksi meidän vaatekapistoista. Suhauttelin ne mustiksi ja vähän numeroita narun avulla kylkiin roikkumaan. 

Meidän neidillä on pehmoleluja ihan älytön määrä. =pölynkerääjiä. Aiemmin karvakasat lojuivat kaapin päälle heiteltynä, mutta nyt pyysin tyttöä valitsemaan leikeissä olevat lelut koreihin ja loput voisi myydä tai varastoida. No arvatkaas montako lelua tuli pois-pinoon? Joo, KAKSI. No nyt on ainakin helppo nostaa korit alas leikkeihin, sekä pölyjen pyyhinnän ajaksi.


Tigerista kotiutin kesällä tuollaisen kivan väriä vaihtavan pupusen. Mun mielestä tosi hauska ja sopii vaikkapa yöpöydälle.Kuvat on suoraan sanottuna vähän tärähtäneitä, mutta olkoot. Mulla alkaa tänään viikonloppu, jota on taas odoteltukin niin kovin. Huomenna voisi rauhassa viettää siivouspäivää lasten ollessa koulussa, niin viikonlopun saa rauhassa reissata:)

Touhukasta torstaita!


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)