Hengissä kuitenkin :DHeippa pitkästä aikaa!
Joku ehkä huomasikin, että olin hetkisen poissa blogirintamalta. Arki on vienyt mukanaan kiireineen ja iltaisin saakin kirjaimellisesti kaatua sänkyyn. Jääkaapinovi on täyttynyt lippulappusista, muistettavista asiosta eskarin, poikien koulujen ja harrastusten vuoksi. Niin ja kai siellä töissäkin pitäisi muistaa käydä! Puuuh....! Nyt tuntui pieni breikki blogista olevan paikallaan ja mulle näyttää tällä hetkellä pari viikkoa riittävän. Oon pohtinut tänä aikana bloggailua ylipäänsä, mitä se mulle antaa vai antaako mitään? Mitä ottaa? -Aikaa nyt ainakin, ei nämä postit synny sormia napsauttamalla... Toisaalta näitä samoja juttuja puuhailisin kuitenkin täällä. Nyt vain nipistän aikaa kuvailuun ja postailuunkin. 
Paussin aikana kynnys kirjoittamiseen nousi koko ajan korkeammalle ja lopulta en viitsinyt avata edes konetta. Kunnes tänään...

Tottapuhuen pohdiskelin hetkisen portaaliakin missä jatkaisin blogia, vai siirtyisinkö ihan itsenäiseksi. Vai jatkaisinko ollenkaan ja siirtyisin lukijaksi vain. Sain jokunen aika sitten kutsun toiseen portaaliin ja pienen hetken harkitsinkin siirtymistä. Totesin kuitenkin parhaaksi jäädä tuttuun ja turvalliseen Casaan ja tässä ratkaisevaksi tekijäksi osoittautui  meidän portaalin yhteisöllisyys ja sisäinen ilmapiiri.
Nyt on pölyt pyyhkäisty kameran päältä ja uudella innolla bloggailussa mukana taas. Tänään vietän kivaa vapaapäivää ja suunnitelmissa ois ainakin siivous ja shoppailukin. Vapaailtakin on tiedossa tytön taidekoulun jälkeen :) Eli jee, yks harrastus lisää! Seuraava posti onkin sitten jotain ihan muuta höpötystä.
Kivaa perjantaita!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3