Cicion TOP 10 + uudet purkit keittiössäCicionin syyskuun top 10 blogilistaukseen koottiin suositut sisustusblogit. Sain alkuviikolla s.postia tuolta, jossa ilmoitettiin blogini olevan listattuna. Joo, no niin mäkin ajattelin, että milläköhän meriiteillä on Kolmen Tähden Koti tuolla, mutta siellähän sitä keikutaan 9. sijalla. Ihan huikeeta olla mukana tuossa listalla, upeiden blogien joukossa. Oon nyt sellaisen 3 päivää sulatellut asiaa mutta siltikään, Can´t believe it!
Totta puhuen en moista top 10 listausjuttua ollut edes muistanut, mutta joka kuukausi Cicion listaa jostain aihepiiristä blogien top 10. Käsittääkseni sisustuskategoria on kerran vuodessa(ko). Muita listattuja blogiaiheita on mm. matkailu, ruoka, talous, puutarha, urheilu, kirjallisuus.... yms paljon paljon muita.

No sanomattakin varmasti selvää, että aikamoinen kunnia tällaiselle tavisbloggarille päästä noin huikeaan seuraan. Tulipa taas potkua bloggailuunkin, mahtava kunnianosoitus tämä on.  Lista löytyy muutes TÄÄLTÄ.
Suuri kiitos kuuluu tietenkin teille lukijoille ja kommentoijille! Teistä saa lisäpotkua bloggailuun ja siten sitä aikaa tähän tulee raivattua väkisinkin arjesta. Kuvailuun, kuvien käsittelyyn, aiheiden miettimiseen ja lopulta koneella istumiseen saattaa hurahtaa tovi jos toinenkin.  Mutta harrastushan tämä on siinä missä jokin muukin. Mitä nöyrin kiitos siis teille, jotka viitsitte täällä piipahdella :)Kuvissa on nyt ne purnukat, jotka kiikutin Keskisen reissulla kassalle. Lasinen Salt-purkki ja musta peltipurkki. Perussuolaa ei meillä kylläkään käytetä oikestaan muuhun kuin keitinveteen nopeuttamaan kiehumista, mutta täytyyhän sekin olla tuossa kädenulottuvilla hellan vieressä. Tietty!
Loppuun vielä kuva kuukauden takaa, koska täällä ei todellakaan ole noin siistiä vielä. Nyt itseä niskasta kiinni ja imurinvarteen!


MUKAVAA VIIKONLOPPUA <3 nbsp="">

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)