Tauluhyllyseinä

Voi mikä sanahirviö tuli otsikoksi, mutta en nyt keksi parempaakaan. Eilen illalla kun mies tuli töistä kotiin, pääsi hän toteuttamaan vaimonsa suunnitteleman eteisen ja keittiön välisen seinänpätkän. Ai että se oli onnellinen, kun ekan loman jälkeisen päivän päätteeksi joutuu vielä porailemaan ja mittailemaan seinää ilta ysiltä:)
Aikaisemminhan tuossa oli jo yksi tauluhylly, mutta varastosta löytyi toinen samanlainen tarpeettomana ja kolmannen pongasin Ykkösbasaarilta viedessäni sinne myyntikamoja. Toki ostohylly oli valkoinen, mutta nopeestihan tuon mustaksi suhautin sprayllä.

Taulut ja muu tilpehööri hyllyihin löytyi valmiina, joten eikun täyttämään seinää. Tuohon on helppo vaihdella mielen mukaan kamoja! Peltinen pyöräkyltti on tän päivän kirppislöytö 3e. Aamupäivisin on nyt aikaa kierrellä kirpuilla/kaupoilla, kun lapset ovat kouluissaan ja mies töissä, mikäs sen parempaa huvia?

Kivaa kun syksy alkoi tällä viikolla, mieli on heti paljon virkeämpi ja taas hutsii sisutelut sun muut suunnittelut. Sekä kivoja sarjojakin alkaa töllöstä, huomenna Erilaiset äidit ja eikös se BB:kin starttaa pian? Pakko sitäkin on kai taas yrittää seurata... Mitäs muita sarjoja onkaan mainostettu alkavaksi?


 Tänään aion tarttua tuohon imurinhirviöön, pyyhkäistä kämpän siistiksi ja myöhemmin saa viimeisin kirppikaluste paikkansa meiltä. 
 Peukut pystyyn, että keksin sille järkevän käyttötarkoituksen :)


Vastailen ajan kanssa kommentteihin, jotka kirjoititte *vanhoja olkkarikuvia-postiin*Kiitos niistä<3 nbsp="">
 Kivaa viikkoa!!! Mut taitaa nyt syyspuuhat lomauttaa hetkeksi blogista, Moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)