Suursiivouspäivä, olkkaria:)

* HELLO SATURDAY *

Hyvin nukutun yön jälkeen pursuan energiaa ja aurinkokin paistelee tänään vaihteeksi. Mukava oli myös laskeutua rappuset aamulla alas kahvinkeittoon, koska meillä oli suursiivouspäivä torstaina. Ja alakerta on kuin onkin pysynyt siistinä! Ihmeiden aika ei siis olekaan ohi.
Syykin tähän suursiivoiluun oli mitä pätevin, koska muutoin ei tuohon  hommaan olisi tullut ryhdyttyäkään. Kuullaan siitä toivon mukaan myöhemmin lisää, katotaan. Onneksi päiväkin oli sateinen, niin ei harmittanut hinkata lattioita ja manata solmuisen imurinletkun kanssa.Puutarhasta kävin katkaisemassa liljanoksan maljakkoon. Loppukesän viimeisiä kukkijoita täytyy nyt vielä hyödyntää. Noissa oli jotain ällöpikkukärpäsiä sisällä, joten upotin kukan vesisaaviin ennen kuin toin sisälle.


Pikkuneiti aloitti pianonsoiton yksityistunnit viikolla ja on tosi innoissaan siitä. Taidekouluun ollaan jonotuspaikalla, joten sormet ristiin, että sinnekin vielä päästäisiin! Neiti on itse saanut valita harrastuksensa, joten me toimitaan vaan kuskeina ja maksumiehinä... Ihan jo pienestä pitäen taiteellinen ja musikaalinen typy.


Tänään meillä on tiedossa kaverin 40-v juhlat ja toivotaan sään suosivan juhlakansaa :)
Eipäs mulla tämän kummenpia juttuja olekaan nyt kirjoiteltavana. Jostain täytyisi kaivella blogi-innostus ja kuvailuhalu esiin, ehkä syksy tuo sen tullessaan, toivotaan?!

KIVAA VIIKONLOPPUA!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)