Starsteps in my garden :)

...in my garden :)Täällä on kotiuduttu viikon reissulta ja upeat säät suosivatkin koko matkan ajan. Kylläpä kaikki stressi sulaa väkisinkin harteilta. Loppuviikosta reissattiin laivalla ja sinne sain ihania uutisia pikkuisen vaavin syntymästä veljeni perheeseen. Onnea vielä tätäkin kautta! Monenmoiset vastoinkäymiset on heillä takanaan, mutta lopulta positiivinen asenne ja sinnikäs vuosien,vuosien, yritys palkittiin pienellä rakkaalla nyytillä<3 p="">
Olipa kivaa taas kotiutua ja täällähän on ilmeisesti satanut vettäkin ihan urakalla!? Kaikki mun puutarhassa rännien alla olevat tynnyrit ovat täyttyneet sadevedestä ja taas on helppo kastella kukkasia pienen kannuni kanssa.

Kiitos paljon ed.postiin kommenttia jättäneille! Hurja kävijäpiikki tuli blogiini kurkkimaan roskissuojaa ja monta positiivista kommenttia sainkin. Turhaan siis taas epäröin ja häpeilin tuotakin postausta tehdessäni!


 Mitähän vielä keksis duunata tällä tyylillä? Ehkä tähdet jo riittävät puutarhassakin, mutta täytyypä yrittää ideoida jotain muuta.
En jaksa olla ihastelematta tuota pallohortensiaa, joka kukkii valtavin palleroisin. Näkyypä sieltä seasta pilkottavan liljojakin! Noita kukkasia on kiva napsia maljakkoonkin.Peilikin meidän puutarhasta löytyy, tietty! Eilenkin tuo oli tosi tarpeellinen, kun parturoin poikien ja Sinttusen hiuksia ulkona. He saivat välillä tarkistella mistä vielä lyhennellään lisää. Mies ja poitsu saivat kesätukat, hih! Tytöltä en malttanut kuin siistiä latvoja, hiukset on niin upean pitkät nyt, kasvatellaan vielä lisää.


Nyt en kyllä yhtään muista, oonko jo vilauttanut täällä kunnolla tätä kukkapuroa, johon sain idean fb:ssä kiertäneestä kuvasta. Omaa blogia kun ei oikein tule selailtua :P Tällainen meille tulee ensi vuonnakin, mutta tuonne etupihan penkkiin. Tää on nopeasti kyhätty ja koska mulla ei ollut mitään kivaa ruukkua tuohon uhrata, niin toteutin sen rikkinäisellä sinkkisangolla.


Meillä on ihan kauhea kaaos sisällä, tavaroita ja vaatteita kun ollaan purettu sinne ja tänne. Pyykkiäkin pitäisi pestä vielä monta koneellista... ÄH ja täällä mä vaan istun terdellä näpyttelemässä konetta. Huomenna pakataan taas!
Kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)