Keittiössä perjantaina

HEIPPARALLAA KAIKKI!
Tulin pikaisesti toivottelemaan kivaa perjantai-iltaa ja viikonloppua teille, viikon varrella nappailtujen keittiökuvien kera. Kiva arkiviikko takana, vaikka miehellä olikin iltavuoro töistä ja lapsilla koulujuttuja. Miten tämäkin viikko vilahti näin nopeesti? 
 On mukava olla kotona ottamassa koululaiset vastaan päivän jälkeen ja aamulla tietty lähettää heidät koulutielle. Aamuisin lasten lähdettyä kouluun, mulla on ollut muutama tunti (okei viis) tehokasta "minäminä-aikaa". Alkuviikosta kiertelin Seinäjoen kirpparit läpi ja keskiviikkona lähdettiin kamun kanssa vaateostoksille. Sain kuin sainkin käytettyä mieheltä saamani Vero Modan-lahjakortin! Myyjä valikoi mulle vielä ihanan huivin, millaista en koskaan itse oisi osannut ostaa. Se onkin nyt ihan mun lemppari. Laitan kuvia vaikka instagramiin myöhemmin tästä!


Keittiössä oon viihtynyt myös paremmin viime viikolla kuin koko kesänä yhteensä! No haloo, ketä nyt kiinnostaa käyttää hellaa tai uunia, jos ulkona on kolkyt lämmintä? Voitaisko siis grillata tai hakee jotain nopeeta? Tällä viikolla oon kunnostautunut ja  joka päivä tehnyt ruoan illaksi. Plus joka kerta jotain ihan muuta kuin sitä eilistä...

 

Oli ihanaa, kun yks päivä viikolla oli ihan sateinen ja välillä kuului ukkonenkin jostain kaukaa. Sisustellaan! Sillä tekosyyllä sain kutsuttua lapsetkin kavereiltaan kotiin ja tehtiin leffahetki heille olkkarin lattialle. Tyynyjä ja peittoja (niitähän meiltä löytyy) kasailtiin tv:n eteen ja omaksi ilokseni sytyttelin kynttilöitäkin. Ja sit menin keittiöön kokkailemaan.... :D Tykkään todella puuhastella tuolla meidän pienessä köökissä kaikkien noiden tavaroiden ympäröimänä!

Tänä viikonloppuna puhalletaan
hetki, koska jokainen syyskuun viikonloppu on jo buukattu menoja täyteen, sekä mun työtkin alkavat taas. Ihana siis olla nyt just kotona! 
Mulla on täällä taas pientä säätöä menossa,olkkarinpöytien kanssa lähinnä.  Yritänpä siis kuvailla teillekin lopputuloksia! (mikäli niitä saan aikaiseksi) Nyt on sauna lämmin ja lataan perjantai-illan herkut pöytään :)

Kivaa iltaa teille<3 nbsp="">

1 kommentti

  1. Kauniit kupit sulassa sovussa!
    Voin jo kuvitella Clipperin teen sulavan kuppiin, kun huopaan kääriytyneenä syysiltana sitä siemailee!
    Nauti elämästä!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)