Hyväntekeväisyysjuttua&pannariohjetta

Meidän paikallisen kirpputorin, Ykkösbasaarin uusi hyväntekeväisyyskohde Icehearts:n lisäksi on Nordic wildlifecare.Halutessasi voit tukea tätä hienoa toimintaa lahjoittamalla Basaarille eläimiin liittyvää materiaalia. Esimerkiksi lemmikeiden tuotteita tai vaikkapa eläinsatukirjoja. Näistä saatu tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä villieläinhoitolan hankintoihin.


Eläinhoitolan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen. Lue TÄÄLTÄ  miten sinä voit olla osaltasi tukemassa toimintaa muutenkin. Hoitolan tehtävänä on hoitaa ja kuntouttaa loukkaantuneita, luonnonvaraisia eläimiä. Toivuttuaan eläin palautetaan luontoon takaisin. Osaltani on kunnia levittää tietoa tästä upeasta toiminnasta ja taidanpas mennä kaivelemaan varastoa, josko löytäisin myös jotain eläinaiheista lahjoitettavaa Basaarin helmihyllyyn eläinten hyväksi.

Kesän aikana on tullut ihan liian laiskasti täytettyä noita omia hyllyjäni, mutta nyt vein sinne jotain osteltavaa ja ensi viikolla teen uuden keikan. Näin syksyn tullen taas hutsii kierrelläkin taas kirpuilla! Sekä talvea varten ois tarkoitus siivota tuo meidän varasto (joku on sen taas sotkenut)
Pahoittelut kuvien laadusta, puhelimella napatut kuvat.

Lupaamani pannariohje, aikas hyvää! Margariinin unohdin kirjoitella tuohon pöytään, onneksi taikinaan sen kuitenkin muistin sulatella :)


PANNUKAKKU
8dl maitoa
4 munaa
1,5dl sokeria
1tl vaniljasokeria
1tl suolaa
1tl leivinjauhetta 
100g margariinia
5dl vehnäjauhoja
200 astetta ja noin 35 minsaa. Hilloa ja kermavaahtoa kylkeen, nam :)  


Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)