atk-huone/miehen valtakunta

Se olis kuulkaa loman viimeinen virallinen päivä tänään. Viikonlopun jälkeen koittaa arki ja kyllä se alkaa olla ihan tervetullut tähän huusholliin. Kaikista mukavinta on päästä normaaliin rytmiin ja arkeen takaisin, näin lomalla tuntuu etten oo saanut mitään järkevää aikaan. Sekä mies on pyörinyt kuukauden mun jaloissa...No ei vais, on kivaa kun ollut ollut raskaiden tavaroiden kantaja ja porakoneenkäyttäjä aina saatavilla! Tämän postin kuvat laittelin alakerrassa olevasta "ylimääräisestä" huoneesta. Tai voiko noita ylimääräisiä huoneita talossa nyt edes ollakaan... Tässä huoneessa nukkuu meillä vieraileva miehen täysi-ikäinen tytär, mutta muuten huone on livahtanut kokonaan miehen käyttöön. Onneksi saan kuitenkin hieman vaikutusvaltaa sisustukseen, mm tekstiilit. Tänne kannettiin yläkerran aulasta mun vanha bloggauspisteen lavahyllyviritys ja tännehän se sopiikin kivasti.


Pöytä on ehkä vähän liian romanttinen tänne, mutta saa nyt luvan kelvata paremman puuttuessa. Yhdellä seinällä on iso kirjahylly, jota en kaaoksen vuoksi viitsinyt enempiä kuvata ollenkaan. Mies keräilee leffoja, cd-levyjä ja vinyyleitä. Niin ja kirjoja. Tosi tosi kivoja sisustuselementtejä, voisko ne kantaa vaikka tuonne meidän varastoon...?Älkää olko näkevinänne tuota johtosotkua tuolla pöydän alla! Näköjään unohdin sen laitella kuntoon ja tunkea tuonne harkossa olevaan pyöreään reikään. Korjaankin hetipian tilanteen.
Heräsin tänä aamuna miehen herätyskelloon 3:00 enkä saanut enää unenpäästä kiinni, vaikka pyöriskelin sängyssä ainakin tunnin sitä yrittäen. Olin ihan varma, että tästä päivästä tulee ihan kauhea, mutta pikkuiset tirsat aamupäivästä oli mun (ja perheen) pelastus! 
Viikkosiivot saa nyt kyllä jäädä huomiselle, ajattelin vielä hipsiä ulos laittelemaan puutarhaa syyskuntoon.
KIVAA PERJANTAI-ILTAA xxxEi kommentteja

Kiitos viestistäsi :)