Terassin uusi järkkä:)

Heissan!!!

Huh hellettä, mutta eipäs valiteta nyt, nautitaan vaan! Vieläkään ei tule sisäkuvia, koska kaikki aika töiden jälkeen on vierähtänyt ulkona tai rannalla lasten kanssa. Voittekin siis vaan arvata, ettei rippijuhlien jälkeisestä siisteydestä ole enää jäljellä jälkeäkään... No mutta mitäs tuosta, se siivoussadepäivä tulee kuitenkin pian! 
Juhlia varten ja vähän muutenkin vaihdettiin terassilla pöytäryhmän ja sohvien paikkaa. Mietin ja pyöritin tuota ajatusta töissä päässäni ja heti kotiin päästyäni oli pakko kokeilla miltä se näyttää livenä. Hei ihan kivalta! Paitsi että terassi pieneni hieman ja tuli ahtaammaksi, mutta mitäs pienistä, kyllä me tänne mahdutaan.


Nyt on kivaa, kun ei tarvis kytätä sadetta ja rientää sen osuessa kohdalle rynnätä hakemaan tyynyjä sohvilta suojaan. Sohvaryhmä on nyt kokonaan katoksen alla suojassa. Siitä on mukava jännätä ja ihailla ukkostakin, jos se joskus tänne tulisi. Vaikka pelkäänkin sitä, niin aina me murkkupoitsun kanssa tullaan terdelle sitä kuuntelemaan. Nyt saadaan istua sohvilla torkkupeittojen ja tyynyjen kanssa. Rottinkituolithan tykkäävät vain pienestä kosteudesta, joten vähäinen kastuminen ei ole niin haitaksi. Vaikka suojaan noikin on raahattava rankkasadepäivänä.

Auringonpaisteelta pöytäryhmää suojelee raidallinen markiisi, joka on osoittautunut ihan huippuostokseksi. Sekä kyllä se pientä sadettakin pitelee, mutta kovaa tuulta en usko tuonkaan kestävän. Sen sattuessa tuo on helppo veivata rullaksi.
Rantakassi on ollut tällä viikolla kovassa käytössä. Vaikka töiden jälkeen oon ollutkin melki puolikuollut (loman tarpeessa!) niin lapset on halunneet rannalle ja eilen käytiin vielä ruokkimassa sorsia Törnävänsaaressa. Tuo on just se Provinssipaikka ja maailman ihanin ulkoiluun. Sieltä löytyy myös pieni uimarantakin.


Mun oli tarkoitus tänään käydä kiertelemässä vaatekauppoja, mutta kotiuduinkin tällaisen kassin kanssa:) No kuka nyt muka jaksaa sovitella vaatteita pienessä ja kuumassa sovituskopissa? Enkä oo vielä laihtunutkaan... Sitäpaitsi tangokansa on vallannut meidän keskustan ihan kokonaan! Uusi yritys siis myöhemmin...Yritänpäs tehdä seuraavan postin tuosta sisällöstä ja ihan sisäkuvien kanssa.
Nyt on pakko tehdä kastelukierros puutarhassa, kaikki kesäkukat jäi eilen kastelematta, koska kotiuduttiin niin myöhään lätkäharkka-, uinti-, ja lintujen syöttöretkeltä.
Mukavaa loppuviikkoa:)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)