Taulut halvalla Jyskistä

HEippaheiiii!!!!
Jokunen viikko sitten poikettiin Jyskissä etsimässä kummitytölle hänen toivomaansa lahjaa, eli makuupussia. No sieltähän löytyikin tosi kiva Smurffiina-lastenmakuupussi. Pikaisesti kiersin sisustuskrääsänkin läpi ja huomasin hyvät alet tauluissa. Nämä pari yksilöä kotiutin noin vitosella. Ihan tosi kivat! Kummitytölle keräilen myös Muumimukeja, kausimukit niissä kasvattavat arvoaan vuosi vuodelta. Itsellänikin on vitriinissä useampi lähes 50e arvoinen muki :)


Täällä Seinäjoella on menossa tänä viikonloppuna Vauhtiajot ja voi maailma minkä sään vierailijat onkaan saaneet! Tosi mahtavaa! Tuo ralli mitä ne ajelee, kuuluu päivisin meille asti ja iltaisin kuuluu se artistien musiikki. Itseäni ei nyt tänäkään vuonna tämä tapahtuma innostanut, vaikka esiintyjäkaarti sisältääkin ihan Suomen kärkinimet :
Cheek, Jenni Vartiainen, The Rasmus, Eppu Normaali, Apulanta, Haloo Helsinki!, Elonkerjuu, Irina, Klamydia, Kaija Koo, Anna Abréu, Jukka Poika & Seb, Erin, J. Karjalainen, Michael Monroe, YÖ, Happoradio, Lauri Tähkä.
Mies oli kuskannut työssään tuota Jenni Vartiaista ainakin, eikä ollut tunnistanut häntä ollenkaan! Juntti! Vasta myöhemmin jokusen tunnin jälkeen hoksannut, kuka on ollutkaan hänen taksissaan kyydittävänä. Se on varmasti kuskannut Cheekiäkin, ei se sitäkään ois tuntenut....!

Olkkrissa ei oikeastaan oo tapahtunut mitään muuta kuin iltaisin leffojen katselua ja herkuttelua:)  Mutta ainiin, mulla on nyt orkidea! Apua miten tuota hoidetaan? On se nyt pari viikkoa pysynyt jo hengissä, joka taitaa olla pian mun henkilökohtainen ennätys näiden sisäkukkien kanssa...
Eilen illalla pikkuiset saivat valvoa myöhään ja me oltiinkin ulkona vielä puoli yhdentoista aikaan. Silloin on edes hieman inhimillinen lämpötila pihalla oleskeluun ja puuhailuun. No iltasuihkun ja -palan jälkeen aloin katsomaan murkun kanssa leffaa ja taisin nukahtaa tunnin jälkeen sohvalle. Vähänkö noloa taas! 


No mutta aamulla olinkin sitten ekana ylhäällä ja kipaisin ulos maalailemaan kuormalavoja valkoisiksi. Sain tuossa yks päivä uuden idean, mitä niistä valmistaisin. JA ei, meille ei tuu sisätiloihin ainuttakaan lavaa enää :) Itse asiassa oon alkanut harkitsemaan sängynpäätynä olevien lavojenkin kantamista pois kokonaan. Ne kun kerää pölyäkin ihan kamalasti sinne taakse, hankaloittavat siivousta, ja ja ja...


Uintireissun jälkeen on nyt ainakin vartin ihan viileä olotila, joten meenkin lopettelemaan tuota rakennelmaa ulos. Saan jotain DIY postattavaa sitten tännekin taas. Nautitaan nyt vielä näistä helteistä! 


*itse sponsoroitu :)

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)