RM-ostos ja keittiön juttuja :)


Mä oon edelleen ihan armoton kesto-Riviera Maison-fani. Ihan sama, vaikka nyt muotia minimalistinen skandinaavisuus/tineK/marokko/ferm living. No ookoo, tykkään niistäkin kyllä. En tiedä mikä ihme Rivieran tuotteissa vetoaa? Ehkä se kotoisuus ja rottingin tuoma lämpö...En todella tiedä.
Itse oon pari kertaa päässyt käymään Amsterdamissa RM-liikkeissä sekä Haagin isossa, kolmikerroksisessa liikkeessä, jossa oli ravintolakin. Ja joo, syötiin siellä :) Vielä joskus haluan matkustaa Hollantiin, ihana ja rento kaupunki on Dami.

No, näiden visiittien jälkeen on onnekseni RM:n tuotteet rantautuneet laajemminkin Suomeen ja nyt saan niitä ihan kotikaupungistanikin osteltua. Mutta nyt kun tuotteet ovat tuossa ihan nenän alla ostettavissa, ei kiinnosta ihan jokaista tuotetta ostella omaksi. Paljon oon myös myynyt ostamiani tuotteita eteenpäin! Meillä on mies kritisoinut mun rm-myymisiä poispäin, sekin taitaa tykätä tästä tyylistä :) Mutta jostain on pakko luopua, että saan ja mahtuu uutta meidän pieneen kotiin.

Lomani kunniaksi ajattelin käydä paikallisessa liikkeessämme ostoksilla ja kotiutin meille tällaisen pienen rottinkisen kerroshyllykön. Itseasiassa oon haaveillut pitkään siitä isommasta versiosta, mutta eipä se taida tänne meille mahtua minnekään? Sekä tuossa tasolla täytyy mahtua laittamaan ruokaakin:) Tuosta keittiöntasolta lähti pois se iso kolmikerroksinen (tottai RM) kerrosvati muualle ja tarvitsin kuitenkin jotain säilytystilaa pienille astioilleni.


Tänään on vietetty vihdoinkin sadepäivää ja ukkostakin saatiin vihdoin raikastamaan ilmaa. Pojat on tällä hetkellä lätkäharkoissa ja tytön kanssa kaksin möllötellään kotosalla.
Ajattelin pyöräyttää pulled porkin uuniin yön ajaksi ja illalla lämmitellä vielä saunankin. Tämmöistä tänne tänään :)
Mukavaa keskiviikkoa!
1 kommentti

  1. Harmi kun ei pääse suoraan klikkaamalla kurkkaamaan tuonne sivuillesi:)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi :)