Rippijuhlakuulumisia!

Vanhimman poikani elämässä on nyt yksi etappi saavutettu ja lapsi konfirmoitiin sunnuntaina 6.7. Lakeuden Ristissä. Sää oli mitä mahtavin juhlaan ja vieraat viihtyivätkin myös ulkona puutarhassa. En tietenkään saanut kaikkea tehtyä/siivottua/pyyhittyä/sisusteltua, mutta ei se tuntunut ketään haittaavan ollenkaan. Juhlat olivat pienimuotoiset ja rennot, ihan kuin toivoinkin. Sain paljon apuja leipomuksien suhteen ex-mieheni vaimolta. Ex-kälykin pyöräytteli suolaiset piirakat gluteenittomana. Myös äitini leipoi suolaista kinkkupiirakkaa. Ja kyllä mäkin jotain leivoskelin.
Tällä porukalla juhlitaan sitten seuraavaksi pojan valmistumista atk-insinööriksi tai jotain, cant wait :)
Siinä tohinassa kun hurautin kirkosta nopeasti kattamaan pöytää ja keittelemään kahvia, unohdin kokonaan ison rippikakun jääkaappiin... Onneksi asia huomattiin ajoissa  ja saatiin poitsun valkkaama kakkukin tarjolle :)  Hävetys!Rippilahjaksi poika toivoi pääasiassa rahaa, koska hän säästää sitä arvokkaaseen hankintaan, josta on haaveillut jo varmasti ainakin vuoden ja joka nyt ihan just toteutuukin. Halusin kuitenkin pojalle myös jonkin pysyvän muiston päivästä ja kummitäti olikin hankkinut upean korun muistoksi. Toiselta kummilta tuli rippiristi, joka pääsikin kaulaan jo kirkkoon mentäessä. Risti on myöskin hopeinen ja näin korut sopivatkin hienosti yhteen.

Valitettavasti en juurikaan kuvaillut tarjottavia tai muitakaan blogiin sopivia kuvia, ikuistin muistikortille ainoastaan sukulaisia muistoksi tästä päivästä. Blogijutut on nyt muutenkin vähän jääneet taka-alalle.


IHAN turhaa oli se pienikin stressi, mutta kuitenkin nyt on hieno fiilis kun kaikki hössötys on takanapäin... Takaraivossa ei just nyt jyskytä ainuttakaan tekemätöntä hommaa, tai siis sellaista mikä pitäis nyt just saada tehtyä. Katotaan sitten jos lomalla jotain saisin aikaiseksi taas...Nyt nautitaan lämmöstä ja auringosta!


Mahtava päivä kertakaikkiaan, pojalle jäi varmasti pysyvät muistot päivästä. Suuri kiitos kaikille mukana olleille :)

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3