Pieniä ostoksia reissulta

Myönnän. Nyt alkaa helteet piisaamaan mulle. Tai siis toi että lämpöä on mittarin mukaan 31 astetta ja tosiasiassa auringossa varmaan ainakin 45 astetta. Meidän takapihallekin paistaa aurinko koko päivän. Eikö voisi saada sellaista sopivaa 22 lämpötilaa :) Muuten ei haittaa, mutta tässä kuumuudessa ei vaan jaksa tehdä mitään, koska hiki alkaa virtaamaan jo pelkästä ajatustyöstäkin. Itse en jaksa tuolla auringossa maatakaan, joten katetun terassin sohvilla on nyt tullut löhöiltyä ja pitkästä aikaa selattua nettiä ajan kanssa.


Tässäpä samalla nyt sitten näpyttelen postia ostoksista, mitä reissuilta tein. Osa jäi vielä kuvaamatta. Tampereelta ostin meidän kompostijätteille poljinroskiksen. Aikaisemmin noi haisevat jätteet on säilötty kannellisessa muovirasiassa, mutta kun näin tämän yksilön, ihastuin! Paikkaansa se hakee keittiössä, mutta eiköhän sekin löydy vielä.


Kristiinankaupungin sisustusliikkeestä kotiutin mustan, kolmikerrosrasian. Mä taidan säilöä noissa joitain herkkuja... Keskiseltä ostin tuon lasisen kuution, joka ei taidakaan jäädä tuohon. Nimittäin noi toffeet katoaa alta aikayksikön tuolta, kun ovat koko ajan silmien alla :)

Tampereella käydessäni on ihan aina päästävä Tigeriin. Meillä täällä Seinäjoella kun ei kyseistä liikettä ole ollenkaan. Niin paljon kaikkea tarpeellista mitä ilman oon joutunut elämään. Viinipullonavaaja muutamalla eurolla, ylitarpeellinen! Muistikirja (2e vai oliko 3e) sujahtaa käsilaukkuun ja tarralliset muistilaput auttavat kauppalistan ja viestien kirjoittelussa. Arkisin me ollaan todellakin viestienjättöperhe! Mä jätän tavallisesti miehelle joitain ohjeita, kun itse lähden töihin ja mies lähinnä mulle pojan lätkäharkka-aikoja. Sekä ohjeet puetaanko pelaajan- vai mosenvaatteet jäälle. 


 Muistikirja (2e vai oliko 3e) sujahtaa käsilaukkuun ja tarralliset muistilaput auttavat kauppalistan ja viestien kirjoittelussa. Arkisin me ollaan todellakin viestienjättöperhe! Mä jätän tavallisesti miehelle joitain ohjeita, kun itse lähden töihin ja mies lähinnä mulle pojan lätkäharkka-aikoja. Sekä ohjeet puetaanko pelaajan- vai mosenvaatteet jäälle. 


 Kivat kirjainmagneetit kotiutin myös Tigerista. Nuo on siis ihan irrallisia kirjaimia. Oiskin muutes kiva, jos niitä ois ihan aakkosten verran ollut paketissa. Ja tästähän tulikin mieleen, että mullahan on jossain niitä jääkaappirunous magneettejakin... Mihinkähän oon ne säilönyt?Ostin illaksi tortillasipsimättöainekset, jonka valmistan uunissa. Ei vaan näillä keleillä jaksa kokkaillakaan mitään ihmeellistä! Lapsetkin ovat viihtyneet tänään enemmän viileässä sisätilassa kuin ulkona, kyllä liika lämpö on vaan liikaa.
Mutta ihanaa on lomailla ja nyt suunnitellaan seuraavaa reissua ensi viikolle :)

Kivaa **** mikähän päivä nyt onkaan!!!

Ei kommentteja

Kiva kommentti piristää aina <3