Notskipaikka :)

Moiks!
On meillä pieni nuotiopiiri...
Duunailtiin tällainen grillauspaikka noin viikko sitten tuonne pihan perälle, paviljongin viereen. Tästä oon haaveillut jo viime kesänä ja kuoppakin sille silloin jo kaiveltiin valmiiksi. Koskaan se ei kuitenkaan valmistunut silloin, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja piiskasin miehen kantamaan kivet tuohon.... :D Ei alettu muurailemaan mitään, vaikka alkuperäiset suunnitelmat niin olivatkin. Nyt tyydyttiin tämmöiseen helppoon ja nopeaan versioon. Katotaan jos joskus sitten...
Kuopan pohjalle laitettiin vaan hiekkaa ja sen päälle paksu sorakerros. 

Isot kivet ympärille upotettiin tukevasti maahan ja ruohonleikkuuta helpottamaan mittasin ihan leikkurin kanssa sopivan soraympyrän ulkopuolelle. Tässä on nyt muutama kerta grillattu ihan pitkän kaavan mukaisesti ja onhan se ihan toista kuin lyödä kaasugrilli päälle.

Aika paljon toi kuitenkin savuttaa puita polttaessa, koskahan naapurit alkavat sitä moittia? Hainkin eilen ihan grillihiiliä ja sytykettä tuohon. Mutta toisaalta meillä on täällä niin kivat naapurit, että tuskin pieni savu silloin tällöin haitannee. Ja grillaus nyt aina muutenkin tuottaa savua, jos sen tekee muuten kuin kaasulla.
Meidän pikkuiset ovat Ähtärissä lomailemassa paapan ja Aila-mamman luona ja olinkin eilen murkkupojan kanssa kaksin kotona. Mies kuskaili tangokansaa koko illan ja yön ja me otettiin pojan kanssa rennosti. Tällaiset hetket on aikas harvassa täällä, joten niistä on pakko osata nauttia. Sytyteltiin sitten uusi notskipaikka ja grillattiin makkarat iltapalaksi. Maistui jotenkin niin hyvältä! (Trip-mehu ei oo mun!)

Meillä oli oikein mukava ilta! Itse kävin naapurissa juoruilemassa hetkisen ja tarkoitus oli vielä saada jotain puutarhahommiakin tehtyä. No en saanut, mutta tuollahan ne odottelee. En jaksa nyt yhtään ressata, nyppäisen rikkaruohon sieltä ja täältä aina ohikulkiessani... 
Sisällä meillä ei oikeastaan ole tapahtunut nyt mitään erikoista. Tänään virittelin harsoverhot terassin oviaukkoon. Löysin tuon verhoparin Tokmannilta. Ajattelin niiden estävän hiukan ötököiden sisäänmarssia kun ovea pidetään lähes aina päivisin sepposen selällään. Okei, tämä teksi on tuotettu eilen, koska tänään me otetaan rennosti ja lähdetään terassikierrokselle. Kuvailin taas puutarhassakin, koska se on ihan lempparipaikka näillä säillä ja uusi RM-ostos odottelee vielä somistajaansa. No, kaikki aikanaan, vai mitä :)
 Mukavaa lauantai-iltaa! 

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)