LoMaLoMaaah :)

Hooray!!!
Tänään alkaa meidän virallinen kesäloma! No okei, koko viikon oon potenut jalkaani saikulla ja kävellyt ihan keppien kanssa kipeän nilkkani kanssa. Mutta nyt alkaa loma miehelläkin ja ollaan ihan yht`aikaa kotona 4 viikkoa!!! Aika hurjaa...


Eilen mun jalasta huolimatta vietiin lapset tivoliin ja shoppailtiin Keskisellä. Taiteilin sielläkin noiden hiivatin keppien kanssa ja kuumahan siinä tuli kun lämpötilaa oli jo muutenkin lähes kolkyt. Sisustusostoksia kaupan puolelta tein tasan 9 euron edestä- hah!


Nyt on jotenkin menossa kausi, etten tarvi/halua mitään uutta ihmeellistä kotiin. Etenkin useissa blogeissa nähtävät ns. blogituotteet on nounou mitä en meille tule koskaan kotiutumaan. Tyydynkin nyt ihailemaan niitä vain noissa blogeissa :) Mä jotenkin kyllästyn jo siinä vaiheessa, kun sama tuote esiintyy monessa eri blogissa. Mikähän mua vaivaa? Ohimenevää?Sen sijaan vaatteita tuli ostettua niin itselle kuin lapsillekin. Sinänsä Keskinen oli taaskin pettymys. Joo elämys ehkä, paljon ihanaa krääsää, mutta ei oikeastaan mitään pakko saada juttua. Halpaa -no ei oikeastaan sitäkään. JA oikeesti toi kauppa alkaa olla jo ihan liian isokin, multa meni mehut jo aika alkutaipaleella, enkä edes jaksanut kaikkea kierrelläkään.

Plussaa kuitenkin on kesäisin lapsille järjestettävä ilmainen (alle 15-v) tivoli. Laitteet olivat meidän lapsille liian lällyjä, noin niinkus heidän sanojensa mukaan ja sitten ne hurjimmat ihan liian kamalia. Itsekään en enää tykkää mistään esim. vapaapudotuksesta, tai siitä kamalasta laivasta joka keikkuu lähes ympäri ja pelkäät putoavasi kyydistä... Hyi, on koettu. (no ei siis sitä putoamista...) Joten luulkaa nyt, että pystyisin katsomaan lasteni kauhua siellä... Mutta kaikesta huolimatta meillä oli kiva päivä ja muutamassa laitteessa lapsiltakin tuli naurua :)
Kotimatkalla pysähdyttiin uimaan Kalajärvellä. Voin suositella, aivan mahtava paikka! Tuonne ensi viikolla uudestaan kun kotiudutaan reissusta! Hellettäkin on lupailtu...
Nyt pakkailemaan mökkireissua varten, moikka!

Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi :)